چین به‌دنبال بازگشت نمونه‌های مریخی به زمین تا سال ۲۰۳۱

آژانس فضایی چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۱ نمونه‌هایی از مریخ، شامل سنگ‌ها و رسوبات، را به زمین بازگرداند. این ماموریت بزرگ توسط سازمان ملی فضایی چین (CNSA) برنامه‌ریزی شده و قرار است در سال ۲۰۲۸ پرتاب شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آژانس فضایی چین (CNSA) اعلام کرد که برنامه‌ای برای بازگشت نمونه‌هایی از مریخ به زمین تا سال ۲۰۳۱ دارد؛ این نمونه‌ها شامل سنگ‌ها و رسوبات مریخی خواهد بود که می‌تواند اطلاعات مهمی درباره ترکیب و تاریخچه مریخ ارائه دهد.

در مقاله‌ای که در شماره نوامبر نشریه National Science Review منتشر شد، محققانی از آزمایشگاه اکتشافات اعماق فضا و نهادهای همکار در چین جزئیات مأموریت تیان‌ون -۳ را تشریح کردند.

مأموریت تیان‌ون -۳ که توسط CNSA برنامه‌ریزی شده، شامل دو فضاپیما است که برای جمع‌آوری و بازگرداندن نمونه‌ها از مریخ به زمین طراحی شده‌اند؛ جیژونگ لیو، طراح ارشد تیان‌ون -۳، در کنفرانس اخیر اکتشافات فضایی در سپتامبر اعلام کرد که این مأموریت طبق برنامه‌ریزی قرار است در سال ۲۰۲۸ پرتاب شود.

با اجرای این برنامه، چین به دنبال این است که اولین کشوری باشد که موفق به بازگرداندن نمونه‌هایی از سطح مریخ به زمین می‌شود. این اقدام می‌تواند دستاوردی بزرگ در عرصه فضایی و علمی باشد و زمینه‌ساز پیشرفت‌های بیشتر در اکتشافات فضایی شود.

کد خبر 820468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.