به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی راهداری و حملونقل جادهای استان، عادل مصدقی اظهار کرد: دولت چهاردهم برای حل چالشهای حوزه حملونقل و راهداری نگاهی مثبت دارد.
وی افزود: تولید اندک اتوبوس در داخل، توقف واردات و وارد نشدن سرمایهگذاران حملونقل مسافر برای نوسازی این ناوگان، میانگین سن خدمتدهی را به بالای ۱۰ سال رسانده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای گلستان با بیان اینکه فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی و ارائه نشدن خدمت شایسته به مردم، زمینهساز نارضایتی مسافران شده است، گفت: این مشکل یک مسئله کشوری است و دولت چهاردهم با اعطای تسهیلات و ارز ارزانقیمت به شرکتهای دارای کارت بازرگانی بهدنبال نوسازی و واردات اتوبوس است.
وی وضعیت حوزه حملونقل بار گلستان را نسبت به کشور مطلوب دانست و یادآور شد: ۱۸۷ شرکت حملونقلی در گلستان فعالیت دارد که از این تعداد، ۸۶ شرکت در حوزه کالا، ۸۰ شرکت در بخش مسافر و ۲۱ شرکت در بخش ترانزیت فعالیت میکند.
مصدقی از فعالیت ۱۶ هزار و ۷۸۲ راننده در گلستان خبر داد و افزود: از این تعداد، ۱۴ هزار و ۱۴۲ نفر در بخش باری و دو هزار و ۶۴۰ نفر در حوزه مسافری فعالیت میکنند، همچنین از ۱۵ هزار و ۷۶۰ ناوگان فعال در استان، ۱۴ هزار و ۱۰۶ ناوگان در حوزه کالا و بار و هزار و ۶۵۴ ناوگان در حوزه مسافری فعال است.
وی بیان کرد: در هشت ماه گذشته از سالجاری، با زحمت اتحادیه تعاونیهای بار و رانندگان بخش بار و کالای استان گلستان، پنج میلیون و ۲۰۴ هزار تن جابهجایی کالا دروناستانی و بروناستانی انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۱۰ درصدی را به همراه داشته است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای گلستان با اشاره به فعالیت پنج پایانه مسافربری در گلستان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون، ۲۳۰ هزار سرویس شرکتهای حملونقل مسافر از جمله سواریرانی، مینیبوسرانی و اتوبوسرانی برای جابهجایی دو میلیون مسافر انجام شده است.
وی با بیان اینکه از محل تبصره ۱۸ تسهیلاتی برای بازسازی ناوگان اتوبوس و مینیبوس ارائه میشود، تصریح کرد: در سالجاری هم ۳۳۰ میلیارد ریال برای متقاضیان نوسازی ناوگان حملونقل اختصاص پیدا میکند که برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تسهیلات ۱۰ میلیارد ریالی و برای مینیبوس تسهیلات چهار میلیارد ریالی اختصاص پیدا میکند.
نظر شما