مهدی قائلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در حاشیه بازدید از نمایشگاه «پژوهشهر» اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شهرداری اصفهان در سال جاری از فضای دانشگاه خارج شده است و بهعنوان گامی مثبت در حوزه مدیریت شهری، در معرض دید عموم شهروندان قرار گرفته است.
وی افزود: این اقدام، فرصتی ویژه برای آشنایی شهروندان با موضوعات تخصصی و پژوهشی فراهم کرده است و اگر اطلاعرسانی در این زمینه هدفمندتر صورت گیرد، بازدیدهای موثرتری از سوی مخاطبان انجام خواهد شد و نمایشگاه قطعاً مخاطبان خاص خود را پیدا خواهد کرد.
مدیر ناژوان شهرداری اصفهان تاکید کرد: این نمایشگاه بستری است که حتی شهروندان در فضایی که انتظارش را ندارند، میتوانند با موضوعات تخصصی، پژوهشی و مطالعاتی مرتبط با مدیریت شهری روبهرو شوند و از سوی دیگر، رویکرد این نمایشگاه به نمایش کلان مطالعات، پژوهشها و رویدادهای مدیریت شهری متمرکز بوده است.
قائلی گفت: اگر این موضوعات بهصورت تخصصیتر و با تمرکز بر حوزههای مختلف مدیریت شهری و معاونتهای مربوطه شهرداری اصفهان ارائه شود، میتوان اثربخشی بیشتری از آن انتظار داشت.
وی ادامه داد: اقدامات، مطالعات و دستاوردهای قابل توجهی در این مجموعه صورت گرفته که جای خالی ارائه آنها در چنین نمایشگاههایی احساس میشود.
مدیر ناژوان شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: بخشهایی همچون سازمان پارکها و فضای سبز و سازمان مدیریت پسماندها میتوانند مطالعات و اقدامات ارزشمند خود را در معرض دید عموم قرار دهند؛ این کار علاوه بر آگاهیبخشی به شهروندان، به طرح نیازها و ایدههایی جدید منجر میشود که از سوی مخاطبان عام و متخصصان ارائه خواهند شد.
قائلی گفت: نمایشگاه پژوهشهر میتواند زمینهای مناسب برای ایجاد ارتباط بین افراد علاقهمند به همکاری در حوزه مدیریت شهری و نهادهای مرتبط باشد.
وی پیشنهاد داد که این افراد میتوانند از طریق مدیریت پژوهش هدایت شوند تا ایدهها و نیازهای خود را مطرح و از حمایتهای لازم برخوردار شوند.
مدیر ناژوان شهرداری اصفهان افزود: اگر بتوان به نمایشگاه رویکرد کارگاهی و آموزشی نیز اضافه کرد، اثرگذاری بیشتری خواهد داشت و میتوان از این طریق در حوزههای مختلف از جمله کارشناسی ارشد و دکترا، از مطالعات و پژوهشها حمایت بیشتری به عمل آورد.
نظر شما