پژوهش مختص دانشگاه‌ها نیست/ ایجاد تحول در جامعه با ورود دانش تخصصی به سطح عمومی

شهردار اصفهان گفت: پژوهش مختص دانشگاه‌ها نیست، بلکه مردم نیز باید با دانش و پژوهش آشنا شوند و بتوانند در حد توان و شرایط خود در زندگی و کسب‌وکار خود از آن استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _یکشنبه بیست‌وپنجم آذر_ در آئین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدیریت شهری اصفهان با عنوان «پژوهشهر» اظهار کرد: همکاران ما در معاونت برنامه‌ریزی و مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر سال جاری خلاقیت ارزشمندی به خرج دادند و نمایشگاه هفته پژوهش را به‌جای برگزاری در محیط‌های دانشگاهی، رسمی و اداری در ایستگاه متروی امام حسین (ع) برگزار کردند.

وی افزود: این ابتکار بسیار ارزنده و قابل ستایش است، زیرا ما زمانی می‌توانیم جامعه را متحول کنیم که دانش تخصصی را به سطح عمومی آن بیاوریم.

شهردار اصفهان گفت: یکی از رموز پیشرفت دنیا در مقطعی از زمان این بود که دانش تخصصی را به فرهنگ عمومی تبدیل کردند، بنابراین مردم باید با دانش و پژوهش آشنا شوند و بتوانند در حد توان و شرایط خود از آن در زندگی و کسب‌وکار خود استفاده کنند.

قاسم‌زاده بیان کرد: این حرکت نمادین می‌تواند کمک کند تا مردم با فرایند پژوهش بیشتر آشنا شوند و بدانند پژوهش تنها مختص دانشگاه‌ها نیست، بلکه می‌تواند در زندگی شخصی و کسب‌وکار مبتنی بر داده‌ها، دانش و پژوهش حرکت کند.

وی خاطرنشان کرد: پویشی در شهر به‌ویژه توسط فعالان حوزه اقتصادی آغاز شده که هدف آن کمک به بهبود حمل‌ونقل، کاهش ترافیک و آلایندگی است؛ من نیز به سهم خود و در نهاد شهرداری که مدیریت آن را بر عهده دارم، تلاش می‌کنم در این پویش مشارکت کنم و امیدوارم تمام شهروندان نیز در این کار سهیم باشند.

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه باید شهرمان را مدیریت و کنترل کنیم و برای کاهش حجم آلاینده‌های شهر اصفهان گام برداریم، تصریح کرد: درست است که بخشی از منابع آلاینده همچون کارخانه‌های بزرگ خارج از اختیار شهرداری است، اما بخش دیگری از آن به رفتارهای ما بستگی دارد؛ به‌عنوان مثال تردد با خودروهای تک‌سرنشین سهم زیادی در افزایش آلاینده‌ها دارد، بنابراین هر شهروند می‌تواند با کاهش ترددهای غیرضروری و حذف سفرهای تک‌سرنشین، گامی مؤثر در کاهش آلودگی هوا بردارد و کمک کند تا در شهری سالم‌تر و با هوای پاک‌تر زندگی کنیم و نفس بکشیم.

کد خبر 819861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.