به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتینژاد امروز _یکشنبه بیستوپنجم آذر_ در صدوپنجاهوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در تذکری بهمناسبت هفته پژوهش با اشاره به مأموریتها و اقدامات مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر با مأموریت پشتیبانی علمی و پژوهشی از مصوبات و تصمیمهای مدیریت شهری شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه این مأموریت در سه حلقه مسئلهشناسی، بررسی طرحها و لوایح و ارزیابی اقدامات انجام میشود، افزود: مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان چهارمین دوره است که فعالیت میکند و در این دوره ما دو رویکرد شامل حرکت بر حکمرانی دادهمبنا و مشارکتمبنا را مدنظر داشتیم.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ما بهدنبال وصلکردن بودیم و پیامدها نیز بر پایه ارتقای اعتماد عمومی بود؛ ایدههایی ناظر به مسائل مطرح شد که بخشی از آن به مصوبه شورا نیاز داشت و بعضی در ساختارها و ظرفیتهای قانونی میتوانست پیش برود، همچنین بخشی از آن با همراهی شورا پیش رفت.
نباتینژاد تصریح کرد: نسبت مرکز پژوهشها با شورا یک نسبت طولی است و بخشی را من بهعنوان عضو شورا پیگیری میکردم و عمده زحمت آن نیز نیز برعهده همکاران ما در کمیسیونها و حوزههای مختلف شهرداری بود.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده توسط مرکز پژوهشها در این دوره از شورا گفت: از مهمترین این اقدامات رویداد «شهر بان» است که آن را بهعنوان توانمندسازی شهروندان، انعکاسدهنده مشکلات شهری میدانیم، همچنین باشگاه شهراندیشان، رویداد شهرگاه، رویداد شهرجو، شهرداری نسل سوم، شهر من یا سامانه بودجهریزی مشارکتی محلات، دانشنامه و جایزه بزرگ اصفهان، تشکیل هیئت امنای بازار و ناحیه صنعتی امیرکبیر اصفهان، مجمع شهرهای تاریخی ایران و میزبانی اتحادیه شهرهای تاریخی جهان، نمایشگاه سالانه فننما، خانه کرامت، و رویداد سلام همسایه از مهمترین اقدامات در مسیر حرکت به سمت حکمروایی مشارکتمبنا است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: در این دوره در تدوین اسناد راهبردی شهری، برنامه جامع شهر اصفهان، منشور راهبردی شورای ششم و برنامه راهبردی ۱۴۱۰ شهرداری اصفهان مشارکت داشتیم.
نظر شما