علی رضیزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به گلوگاههای سطح منطقه یک شهرداری اصفهان که یکی از چالشهای اصلی منطقه بهشمار میآید، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد از ۸۱۰ هکتار اراضی سطح منطقه جزو بافت فرسوده محسوب میشود؛ با توجه به اینکه این منطقه ترانزیتی است و محل عبور و مرور مسافران بهشمار میرود، شرایط ترافیکی بسیار سختی در آن ایجاد شده است.
وی افزود: خانههای قدیمی متعددی در این منطقه وجود دارد که بسیاری از آنها بدون سکنه است؛ حتی در شناسایی مالکان این املاک با مشکلات زیادی روبهرو هستیم، بنابراین تلاش کردهایم بعضی از گلوگاههایی که در سطح منطقه وجود دارد و موجب اختلال در عبور و مرور خودروهای خدماترسان همچون آمبولانسها، خودروهای آتشنشانی و حمل زباله میشود را رفع کنیم؛ در همین راستا، سال جاری خریداری بعضی از این املاک آغاز شد و اقداماتی برای بازگشایی کوچهها انجام دادهایم.
مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان با بیان اینکه تشویق مردم به ساختوساز میتواند کمک مؤثری به رفع مشکلات موجود کند، تصریح کرد: صدور پروانههای ساخت و انجام عقبنشینی در کوچهها میتواند فضای بیشتری برای عبور و مرور ایجاد کند، همچنین اجرای طرحهای تشویقی که بهتازگی ارائه شده است، فرصت بسیار خوبی برای نوسازی بافت فرسوده بهشمار میرود؛ بر اساس این طرح پروانههای ساخت صادرشده در بافت فرسوده تا ۷۰ درصد معافیت دارد که همین مسئله انگیزه خوبی برای مردم ایجاد کرده است.
رضیزاده عنوان کرد: علاوهبر این صدور پروانههایی که میزان سطح اشغال و تعداد طبقات را افزایش میدهد، همچنین طرحهای تجمیعی که بهتازگی به منطقه ابلاغ شده است به ایجاد انگیزه در میان مالکان و فعالان حوزه ساختوساز کمک بسیاری کرده است.
وی ادامه داد: وامهای بانک مسکن که بهتازگی برای نوسازی بافتهای فرسوده ارائه میشود، انگیزه مضاعفی برای نوسازی این محدوده ایجاد کرده است.
مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان گفت: امیدواریم با اجرای این طرحها و تشویق مردم به ساختوساز بتوانیم شرایط بافت فرسوده منطقه را بهبود ببخشیم و مشکلات ترافیکی و خدماترسانی در این منطقه را رفع کنیم.
نظر شما