به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به یک هزار شرکت دانشبنیان کوچک تا پایان ۱۴۰۳ میرویم، در ادامه نیز کسب نخستین مدال وزنهبرداری در مسابقات جهانی مطرح شده است، همچنین کسب رتبه چهارم در هندبال زنان آسیا، بومیسازی داروی ضدویروس برای درمان عفونتهای ویروسی و ریاست دورهای ایران در اوپک نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.
پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۰۰۰ شرکت دانشبنیان کوچک تا پایان ۱۴۰۳
محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری گفت: یکی از ماموریتهایی که در صندوق نوآوری دنبال میکنیم، بههمرسانی شرکتهای دانشبنیان و نیروهای متخصص است، زیرا شرکتهای دانشبنیان به لحاظ ماهیت و ذات فعالیتشان، به نیروهای متخصص و دانشگاهی نیاز دارند.
وی از برنامهریزی این مجموعه برای اعطای تسهیلات اشتغالزایی به بیش از ۱۰۰۰ شرکت دانشبنیان کوچک خبر داد و افزود: هدف این است تا این مجموعهها تعداد نیروی انسانی را به بیش از ۱۰ نفر و فروش سالانه را به بیش از ۵ میلیارد تومان افزایش داده و به دانشبنیانهای فناور بپیوندند.
کسب نخستین مدال وزنهبرداری در مسابقات جهانی
علیرضا معینی در پایان حرکت یکضرب مسابقات وزنهبرداری قهرمانی جهان - بحرین، با مهار وزنه ۱۷۶ کیلوگرمی موفق شد به مدال نقره جهان برسد.
کسب رتبه چهارم در هندبال زنان آسیا
تیم ملی هندبال زنان که موفق شد با ایستادن در رده دوم گروه B و صعود به جمع چهار تیم برتر بیستمین دوره مسابقات هندبال بانوان آسیا، سهمیه مسابقات قهرمانی جهان را برای سومین بار متوالی کسب کند، در آخرین دیدار خود در جام بیستم قاره کهن و در دیدار ردهبندی به مصاف قزاقستان قدرتمند رفت و این دیدار را ۲۲ - ۲۸ واگذار کرد.
با این حال تیم ملی هندبال زنان ایران نیز نشان داد روند پیشرفت خوبی دارد و میتواند در آینده روی یکی از سکوهای آسیا قرار بگیرد، همچنین در روز پایانی این مسابقات چین با پیروزی برابر هند میزبان رده پنجم و هنگکنگ هم با شکست سنگاپور رده هفتم رقابتهای قهرمانی آسیا را کسب کردند.
چهار تیم ایران، کرهجنوبی، ژاپن و قزاقستان جواز حضور در مسابقات قهرمانی زنان جهان که سال ۲۰۲۵ به میزبانی آلمان و هلند برگزار خواهد شد را کسب کردهاند.
بومیسازی داروی ضدویروس برای درمان عفونتهای ویروسی
یک شرکت دانشبنیان ایرانی برای نخستین بار در کشور موفق به تولید ویال پودر قابل تزریق «گانسی سدال» شده که در درمان بیماریهای ایجاد شده بهواسطه عفونتهای ویروسی و ضعف ایمنی بدن مؤثر است.
فروتن، قائم مقام مدیرعامل این مجموعه دانش بنیان در معرفی این محصول با بیان اینکه، نام تخصصی دارو، «گانسی سدال» و نام ژنریک آن «گانسیکلوویر» است، گفت: این دارو جهت جلوگیری از عفونت سیتومگالوویروس بعد از پیوند بافت یا در حین شیمی درمانی در بزرگسالان و کودکان و در بدو تولد به دلیل ضعف سیستم ایمنی به کار میرود.
وی افزود: ویال گانسیکلوویر از جمله داروهای کمبودی در بازار بود که به دلیل نبود امکان واردات از برند اصلی از شرکت روشه ( Roche) اغلب از منابع هندی و چینی واردات فوریتی انجام میشد که به طور معمول مورد رضایت پزشکان قرار نمیگرفت.
این فعال دانش بنیان در خصوص ظرفیت تولید سالانه این محصول خاطرنشان کرد: این شرکت فناور توانایی تولید سالیانه ۵۰ هزار عدد ویال «گانسی سدال» را دارد که نیاز کشور را برطرف میکند و تولید این دارو به طور متوسط سالانه حدود ۱۰۰ هزار یورو صرفهجویی ارزی را در پی دارد.
ایران رئیس دورهای اوپک شد
«سازمان کشورهای صادرکننده نفت / Organization of the Petroleum Exporting Countries» با عنوان اختصاری «اوپک / OPEC»، یک سازمان بین دولتی متشکل از کشورهای الجزایر، ایران، عراق، کویت، لیبی، نیجریه، قطر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، اکوادور، آنگولا، ونزوئلا و کنگو است. مقر بینالمللی اوپک از بدو تأسیس در سال ۱۳۳۹ در شهر ژنو در کشور سوئیس بود و در سال ۱۳۴۴ به شهر وین در کشور اتریش انتقال پیدا کرد.
دوازدهم سپتامبر ۱۹۶۰ کشورهای صادرکننده نفت با هدف محافظت از منافع خود اقدام به تأسیس سازمان واحدی موافقت کردند که به اختصار «اوپک» نامیده شد؛ این توافق در پایان مذاکرات نمایندگان این کشورها در بغداد حاصل شد.
هدف اصلی این سازمان، آنچنان که در اساسنامه بیان شده، به این شرح است: هماهنگی و یکپارچهسازی سیاستهای نفت کشورهای عضو و تعیین بهترین راه برای تأمین منافع جمعی یا فردی آنها، طراحی شیوههایی برای تضمین ثبات قیمت نفت در بازار نفت بینالمللی بهمنظور از بین بردن نوسانات مضر و غیرضروری؛ عنایت و توجه ویژه به کشورهای تولیدکننده نفت و توجه خاص به ضرورت فراهم کردن درآمد ثابت برای کشورهای تولیدکننده نفت، تأمین نفت کشورهای مصرفکننده به صورت کارآمد، مقرونبهصرفه و همیشگی و بازده مناسب و منصفانه برای آنهایی که در صنعت نفت سرمایهگذاری میکنند.
محسن پاکنژاد، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس دورهای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در سال آتی میلادی انتخاب شد.
نظر شما