گفتمان مقاومت جهانی و فراگیر شده است

کارشناس مسائل سیاسی گفت: مقاومت اسلامی با الهام از رهنمودهای امام خمینی (ره)، امروز به یک جریان و تفکر جهانی تبدیل شده است.

محسن نصری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره تحولات جدید در منطقه اظهار کرد: در روزهای اخیر، تحلیل‌های جدیدی درباره اهداف سیاسی و نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه از جمله تقویت موقعیت رژیم صهیونیستی، ایجاد اختلال در جبهه مقاومت و استفاده از گروه‌های تروریستی مطرح شده است، همچنین تحلیلگران بر این باورند که اصلی‌ترین هدف حضور آمریکا در منطقه، تأمین امنیت بیشتر برای رژیم صهیونیستی و نفوذ عمیق در سوریه است

وی افزود: به نظر می‌رسد سقوط سریع دولت بشار اسد متأثر از تحولات داخلی و اشتباهات راهبردی در روابط خارجی سوریه بود، البته عوامل داخلی و خارجی دیگری نیز در سقوط دولت سوریه نقش آفرینی کردند.

کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد: مقاومت اسلامی با الهام از رهنمودهای امام خمینی (ره)، امروز به یک جریان و تفکر جهانی تبدیل شده است، این حرکت در راستای مقابله با مستکبرین و تحقق حقوق ملت‌های مظلوم به ویژه فلسطینی‌ها ادامه دارد، در سال‌های اخیر، فلسطینی‌ها شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی در خودکفایی و توانمندی تولید نیازهای خود بوده‌اند، این امر به آنها این امکان را می‌دهد که همچون ۲۰ سال قبل وابسته به دیگران نباشند و با اتکا به توان داخلی به مقاومت ادامه دهند.

نصری گفت: هدف رژیم صهیونیستی از انتقال ادوات نظامی به سوریه و تخریب زیرساخت‌های نظامی این کشور تضعیف محور مقاومت در منطقه، به‌ویژه حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌های طرفدار فلسطین است.

وی خاطرنشان‌کرد: تحولات اخیر در سوریه و جنایت‌های انجام شده توسط گروه‌های تروریستی، تجارب مهمی را برای محور مقاومت به ارمغان آورده است. این تجربیات به نیروهای مقاومت در منطقه کمک کرده است و امید است این روند تقویت جریان مقاومت و مقابله با تهدیدات جهانی در آینده نزدیک به ثمر برسد و اصول اولیه این تفکر همچنان در سطح جهانی گسترش یابد.

نصری گفت: هدف رژیم صهیونیستی از انتقال ادوات نظامی به سوریه و تخریب زیرساخت‌های این کشور، چند بعد مختلف دارد که می‌توان به چند نمونه آن اشاره کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال تضعیف محور مقاومت در منطقه، به‌ویژه حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌های طرفدار فلسطین است. با انتقال تجهیزات و سلاح‌ها به مناطق خاصی در سوریه، این رژیم سعی در مقابله با توان نظامی این گروه‌ها دارد و به دنبال جلوگیری از تقویت آنها است.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: تخریب زیرساخت‌های سوریه بخشی از سیاست کلان رژیم صهیونیستی برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است. با تخریب زیرساخت‌ها، امکان بازسازی و ساماندهی سوریه به حداقل می‌رسد و این موضوع می‌تواند به تداوم بحران و درگیری‌های داخلی منجر شود و در مرحله بعد رژیم صهیونیستی با تخریب تأسیسات زیرساختی، به ویژه در حوزه انرژی و منابع آبی، به دنبال محدود کردن دسترسی سوریه به این منابع است. این موضوع می‌تواند بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی سوریه تأثیر منفی بگذارد و منجر به تضعیف این کشور از نظر اقتصادی و اجتماعی شود.

کد خبر 818911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.