به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد مهدی مطیعی امروز _چهارشنبه بیستویکم آذر_ در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت قطار شهری اهواز اظهار کرد: پروژه قطار شهری اهواز کاملاً تخصصی است و هر شرکتی نمیتواند این پروژه را اجرا کند بنابراین در انتخاب پیمانکار باید توجه کنیم که از چاله به چاه نیفتیم.
وی با اشاره به اینکه این پروژه درگیر پیچ و تاب حقوقی است، افزود: هنوز خلع ید کامل انجام نشده است در نتیجه مساله این پروژه کامل و جامع حل نشده است. پیش از این شرکت شمس عمران قرارداد انجام فاز اول مطالعات و برآورد را منعقد کرد و قرار بود بعد از سه ماه، قرارداد این پروژه منعقد شود اما پس از این به دلیل مسائل این پروژه حاضر به تمدید این قرارداد نشد.
احداث پارک ۱۴ هکتار در مهدیس
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر لزوم تدوین طرح تفصیلی اهواز به منظور جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز و توسعه حاشیه نشینی عنوان کرد: مجموعه شهرداری نباید از خدمترسانی به ساکنان این مناطق غفلت کند که در قالب قرارگاه محرومیت زدایی اقدامات خوبی در این این محلات در حال انجام است.
مطیعی با اشاره به اقدامات انجام شده در مناطق کم برخوردار تصریح کرد: علاوه بر آسفالت یکی از خدمات به مردم محله مهدیس این است که برای اولین بار قرارداد احداث پارک ۱۴ هکتاری در این محله را داشتهایم.
وی با اشاره به اختلاف نظر اعضای شورا در اولویت آسفالت معابر گفت: بسیج سازندگی در حال انجام کارهای خوبی در مناطق کم برخوردار است اما فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه مطلوب داریم.
قرارداد احداث ۲۵۰ هکتار از کمربند سبز منعقد شده است
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به وضعیت فضای سبز گفت: در ابتدای دوره ششم شورای شهر اهواز سرانه فضای سبز اهواز ۱۱ مترمربع مطرح شد اما با توجه به اینکه در تعریف و محاسبه اشکالات زیادی وجود دارد این رقم کمتر است. بر اساس استانداردها باید سرانه فضای سبز به ازای هر نفر ۲۲ متر باشد که اهواز فاصله زیادی به استاندارد دارد البته تکمیل شناسنامه فضای سبز اهواز بهصورت دقیق و با لحاظ کردن سایر نکات در حال تکمیل است و تنها حدود ۱۰ درصد کار باقی مانده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه مساحت کمربند سبز اهواز ۷۲۰۰ هکتار است، گفت: هزار هکتار از این میزان بر عهده شهرداری است که ۲۵۰ هکتار از رسالت شهرداری باقی مانده و قرارداد آن منعقد شده است بنابراین تنها دستگاهی که عملکرد خوبی در این زمینه داشته شهرداری بوده که در این خصوص دستاورد خوبی داشته است.
اعضای در خواست کننده استیضاح درخواست خود را پس گرفتند
مطیعی در خصوص اختلافات اعضای شورا عنوان کرد: شوراها محل تضارب آرا و اختلاف نظر است اما آنچه مهم است اختلاف منجر به ماندن کار روی زمین نشود که این اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: در سال چهارم ۱۲ جلسه علنی برگزار شده است و جلسات بهصورت مستمر در حال برگزاری است. اختلاف در شورا طبیعی است اما کارها به خوبی جلو میرود.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به مطرح شدن استیضاح شهردار عنوان کرد: بعد از تذکر و طرح سوال یکی از شهردار و پاسخ شهردار در صحن علنی، طبق قانون یک سوم اعضای شورا که شامل پنج نفر میشود، طرح استیضاح را امضا کردند و روز استیضاح را تعیین کردیم اما بعد همین پنج نفر خواستار بررسی بیشتر آمار اعلام شده توسط شهردار شدند در نتیجه طرح استیضاح خود را پس گرفتند، امکان اینکه بگوییم آقای امینی تا پایان این دوره شهردار اهواز باقی میماند یا نه وجود ندارد.
مطیعی با اشاره به تداوم اقدامات برای اجرای پروژههای دفع آبهای سطحی افزود: اعضای شورای شهر اهواز در راستای انجام وظیفه ذاتی در بعد نظارت، در حال فعالیت هستند و تقسیم کار انجام شده است. در بارندگی اخیر دیدیم با اقدامات انجام شده شرایط بهتر از گذشته شده است.
در شهرداری اهواز حقوق عقب افتاده نداریم
وی با بیان اینکه این صحبتها تأیید یا رد کسی نیست، عنوان کرد: دائماً در بحث حقوق کارکنان شهرداری ناراحت هستیم اما باید ما حقوق پرداخت نشده نداریم و تنها در پرداخت حقوق تأخیر شده است به گونهای که در سه ماه اخیر یک بار حقوق دهم پرداخت شده است.
مطیعی با اشاره به اعتراضات روز گذشته پرسنل شهرداری گفت: شهرداری مرکز متولی تأمین اعتبار پرداخت حقوق چند سازمان است که در اعتبار اعتبار مشکل ایجاد شد که روز گذشته این مسئله حل و حقوق پرداخت شد.
وی ادامه داد: برخی مزایای کارکنان پرداخت نشده اما باید توجه شود این مزایا حذف نشده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر لزوم تکمیل پروژههای نیمهکاره و عدم کلنگ زنی پروژه جدید عنوان کرد: بسیاری از کلانشهر پروژههای بزرگ شهری را در قالب اعتبارات ملی اجرا میکنند که در اهواز این کار اجرایی نشده و همواره گرفتار اعتبارات شدهایم اما باید به این سمت و سو برویم که برای اجرای برخی پروژه اعتبارات ملی دریافت کنیم.
وی با اشاره به کاهش درآمدهای شهرداری و تأثیر تغییر محاسبه فرمول ارزش افزوده و آلایندگی در این خصوص گفت: سال ۱۴۰۰ ماهانه ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیارد تومان بابت حقوق پرسنل پرداخت میشد اما در حال حاضر هر ماه ۴۳۰ میلیارد تومان بابت حقوق نیروها پرداخت میشود.
وی ادامه داد: اعضای شورای شهر به جد پای کار هستند و با عالی رتبه استان ارتباط تنگاتنگی خواهیم داشت و نقطه نظرات را استفاده خواهیم کرد.
رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به پیگیری موضوع استخدام نیروهای حجمی تصریح کرد: در سه چهار ماه باقیمانده از عمر این شورا به جای دعواهای فایده بعد نظارت توجه بیشتری خواهیم کرد.
وی افزود: در سال ۱۳۹۹، ۱۰۴ میلیارد تومان ارزش افزوده و ۳۴۲ میلیارد تومان حق آلایندگی، سال ۱۴۰۰، ۲۹۰ میلیارد تومان ارزش افزوده و۶۸۰ میلیارد تومان و آلایندگی، در سال ۱۴۰۱، ۸۸۷ میلیارد تومان ارزش افزوده و ۱,۴۰۰ میلیارد تومان حق آلایندگی، در سال ۱۴۰۲، ۱,۵۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده و کمتر از ۱,۴۰۰ میلیارد تومان حق آلایندگی پرداخت شده است.
نظر شما