به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان بهزیستی کشور، سید جواد حسینی روز سه شنبه در نشست مشاوران امور بانوان سازمان بهزیستی با بیان اینکه زنان باید اثرگذاری خود را نشان دهند، اظهار کرد: فاصله بین توانمندسازی و فرصتآفرینی باید از بین برود، جامعه باید زنانه شود چون این گونه عادلانه تر، پاکتر، صادقانهتر و مادرانهتر شد و ما به جامعه با اخلاق مادرانه نیاز داریم.
وی افزود: ۴۹ درصد جمعیت ایران را زنان تشکیل میدهند، این در حالی است که ۵۹ درصد کارکنان بهزیستی را زنان تشکیل میدهند، اما از این تعداد تنها شش مدیر استانی و ۱۱ مدیر ستادی داریم که نشان میدهد با وجود توانمند شدن بانوان، اما فرصت برای آنها ایجاد نشده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این موضوع حتی در بخش غیردولتی نیز دیده میشود، در بخش برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه ( CBR) تعداد ۱۴۵۰ بانوی مددکار (۶۵ درصد کل مددکاران) فعال هستند و ۷۶ درصد مشاوران نیز زن هستند، اما از ۲۰ هزار مرکزی که در بخش غیردولتی مجوز دادیم، تنها ۳۲ درصدشان مدیریت زنانه دارند.
حسینی افزود: به عنوان برادر یک خانم، فرزند یک مادر و یک همسر که شرایط شما بانوان را درک میکند، میگویم که امروز گوشها از مطالبهگری پر شده است؛ باید راهی بگشایید و اثری بگذارید، باید اثر گذاری خود را ثابت کنید و اینگونه فرصتها را تصاحب کنید.
وی اضافه کرد: اعتقادی به ایجاد تغییرات ندارم، چرا که معتقدم تغییر افراد به تحقق اهداف کمک نمیکند، اما اگر روزی شاهد تغییر در بهزیستی باشیم به قطع بانوان در اولویت هستند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی توانمندسازی زنان و فرصتآفرینی برای آنها رشد داشته است، گفت: فرصتآفرینی متناسب با توانمند شدن زنان شکل نگرفته است و دچار واپسماندگی فرهنگی شده است.
نظر شما