به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ایندیپندنت، در سال ۲۰۲۱، دانشجویی استرالیایی به نام تایرون اودوهرتی سیگنال رادیویی تکرارشوندهای از فضای بیرونی شناسایی کرد که هر هجده دقیقه تکرار میشد. این سیگنالها که بهراحتی قابلتوضیح نبودند، ابتدا احتمال وجود پیام از سوی فرازمینیها را مطرح کردند، اما تحقیقات بیشتر نشان داد که این سیگنال از یک ستاره کوتوله سرخ سرچشمه میگیرد، با بررسی دقیقتر، مشخص شد که سیگنال رادیویی در واقع از یک جرم دیگر که در مداری دوتایی با این کوتوله قفل گرانشی شده بود، منتشر میشود.
ناتاشا هارلی، استاد اودوهرتی، در سال ۲۰۲۲ اظهار کرد که این سیگنال ممکن است از یک کوتوله سفید، که بهعنوان پایان عمر ستارگان کوچک شناخته میشود، مربوط باشد. جریان باد ستارهای کوتوله سرخ میتواند به این جرم برخورد کرده و امواج رادیویی تولید کند. این پدیده، بهویژه هنگامی که دو جرم در اثر گرانش به دور هم میچرخند، رخ میدهد.
دانشمندان با ادامه تحقیقات، به این نتیجه رسیدند که این سیگنالهای مرموز احتمالاً پدیدهای طبیعی از تعامل ستارهای هستند و نه پیامهای فرازمینیها. بررسیهای بیشتر به یافتن مدلهای فیزیکی دقیقتر کمک خواهد کرد تا بتوان این نوع سیگنالها را در منظومههای دیگر نیز شناسایی کرد.
سیگنال مرموز رادیویی از اعماق کیهان: پیام فرازمینی یا پدیده طبیعی؟
دانشمندان سیگنال رادیویی تکرارشوندهای از فضای بیرونی را شناسایی کردند که ابتدا بهعنوان یک پیام از سوی فرازمینیها تصور میشد، اما پس از تحقیقات بیشتر، این سیگنالها به احتمال زیاد از یک کوتوله سفید در حال چرخش در مداری دوتایی با یک ستاره کوتوله سرخ منتشر میشود. این سیگنالها نشاندهنده پدیدهای طبیعی هستند که در اثر برخورد باد ستارهای به این جرمها ایجاد میشود.
نظر شما