مشاغل خانگی در انتظار حمایت بیشتر دولت است

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید با ارائه تسهیلات مالی مناسب، ایجاد بازارچه‌های محلی و حمایت از آموزش‌های تخصصی از رشد مشاغل خانگی حمایت کند.

سیدمحمد مولوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان بر اهمیت حمایت از مشاغل خانگی به‌عنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای کاهش نرخ بیکاری و تقویت اقتصاد ملی تاکید و اظهار کرد: با توجه به قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی دولت موظف است تا به استناد اصول قانون اساسی و با توجه به سند چشم‌انداز بیست ساله، مشاغل خانگی را ساماندهی و حمایت کند.

وی افزود: این نشان از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای است که قانون‌گذار برای این بخش قائل شده است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی علاوه‌بر ایجاد اشتغال به تقویت اقتصاد محلی، افزایش تولید ناخالص داخلی و توسعه صادرات نیز کمک می‌کند، این مشاغل می‌تواند به حفظ صنایع‌دستی و فرهنگ سنتی کشور کمک کند.

مولوی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی مشاغل خانگی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌ها دسترسی نداشتن به منابع مالی کافی است، بسیاری از فعالان این حوزه به دلیل نبود سرمایه کافی، نمی‌توانند کسب‌وکار خود را توسعه دهند، همچنین نبود بازارهای مناسب برای فروش محصولات و خدمات خانگی یکی دیگر از مشکلات این بخش است.

وی با اشاره به ماده ۷ این قانون که به مزایای صاحبان مشاغل خانگی اشاره دارد، عنوان کرد: اگرچه قانون مزایای مختلفی را برای این افراد در نظر گرفته است، اما در عمل بسیاری از این مزایا به‌طور کامل محقق نشده، به‌عنوان مثال دسترسی به تسهیلات بانکی و بازارهای محلی برای بسیاری از فعالان این حوزه دشوار است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید با ارائه تسهیلات مالی مناسب، ایجاد بازارچه‌های محلی و حمایت از آموزش‌های تخصصی از رشد مشاغل خانگی حمایت کند، ساده‌سازی قوانین و مقررات و کاهش بروکراسی اداری می‌تواند به فعالان این حوزه کمک شایانی کند.

مولوی ادامه داد: با حمایت همه‌جانبه از مشاغل خانگی می‌توانیم شاهد رشد و توسعه این بخش و کاهش نرخ بیکاری و بهبود وضعیت اقتصادی کشور باشیم.

کد خبر 818196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.