پیوند نهادهای علمی به ویژه دانشگاه‌ها با دستگاه‌ قضایی باید عمیق‌تر شود

رئیس کل دادگستری استان اصفهان با تاکید بر پیوند عمیق‌تر نهادهای علمی و دادگستری گفت: پیوند نهادهای علمی به ویژه دانشگاه‌ها با دستگاه‌ قضایی باید عمیق‌تر شود و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی و استمرار نشست‌های مسئولان قضایی با دانشجویان و نخبگان علمی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان، حجت‌الاسلام اسدالله جعفری در دیدار با جمعی از استادان، دانشجویان و سفیران پیشگیری دانشگاه‌ها، ضمن گرامیداشت روز دانشجو و با اشاره به نقش مهم دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در زمان اوج خفقان طاغوت یکی از اولین و مهم‌ترین جنبش‌هایی که با ندای عدالت‌خواهی، استکبار ستیزی و فداکاری سهم بسزایی در تحقق و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی داشت، جنبش دانشجویی بود و توجه به نقش دانشجویان همواره از تأکیدات مقام معظم رهبری به‌شمار می‌رود.

وی افزود: ظرفیت دانشجویی ظرفیت عظیمی است که اگر به شیوه صحیح و در مسیر درست از آن استفاده شود، می‌تواند موجب صلاح، پیشرفت و سعادت جامعه شود و در غیر این صورت می‌تواند حتی نتیجه‌ای عکس را به همراه داشته باشد.

نماینده قوه قضائیه در استان اصفهان بر پیوند عمیق‌تر نهادهای علمی و دادگستری تاکید داشت و تصریح کرد: پیوند نهادهای علمی به ویژه دانشگاه‌ها با دستگاه قضائی باید عمیق‌تر شود و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی و استمرار نشست‌های مسئولان قضائی با دانشجویان و نخبگان علمی به منظور بهره‌مندی از ظرفیت آن‌ها در جهت توسعه و پیشرفت برنامه‌هاست.

حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به وظایف دستگاه قضائی در برقراری عدالت در جامعه گفت: با وجود تلاش جهادی در دستگاه قضائی استان اصفهان، همچنان با وضعیت مطلوب و در تراز گام دوم انقلاب فاصله وجود دارد و آماده پذیرش انتقادات، پیشنهادات و مطالبه‌گری‌های منصفانه و قانونی جامعه نخبگان و دانشجویی خواهد بود.

وی از فعال بودن ارتباط مؤثر دستگاه قضا با جامعه دانشجویی خبر داد و گفت: دستگاه قضائی با هدف دستیابی به مفاد سند تحول قضائی و تحقق برنامه‌ها در عرصه‌های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، در قالب ده‌ها طرح سازنده و اثرگذار با دانشگاه‌ها و دانشجویان در ارتباط است و تحکیم و استمرار این ارتباط در دستور کار خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان عنوان کرد: یکی دیگر از مصداق‌های استفاده از ظرفیت دانشگاه در پیشبرد اهداف قوه قضائیه، ایجاد مراکز پژوهشی به همت پژوهشگاه قوه قضائیه است که در این راستا انجام پژوهش‌ها به صورت علمی و کاربردی و در راستای کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضا و کاهش اطاله دادرسی دنبال می‌شود.

به گزارش ایمنا، در این دیدار دانشجویان و اساتید به مطالبه‌ها و دغدغه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پرداختند.

کد خبر 818018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.