توسعه گردشگری در استان مرکزی با همکاری شوراها و شهرداری‌ها

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی بر اهمیت همکاری برای جذب سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری تأکید کرد و گفت: ارائه تخفیف‌های مالی به سرمایه‌گذاران به عنوان راهی برای تسهیل توسعه زیرساخت‌های گردشگری ضرورت دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در حاشیه جلسه حوزه گردشگری با اعضای شورای اسلامی و شهرداری‌های استان اظهار کرد: این اقدامات می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق اقتصادی در استان منجر شود.

وی افزود: هدف از این جلسه ایجاد تعامل و همکاری با شورای اسلامی شهرها و شهرداران به منظور تشویق سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و تسهیل در پرداخت عوارض ساخت مراکز اقامتی و زیرساخت‌های گردشگری است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، تصریح کرد: استان مرکزی به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور، نیازمند سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف از جمله تأسیسات گردشگری، هتل‌ها و مراکز اقامتی است، ما باید از ظرفیت‌های موجود در مدیریت شهری بهره‌برداری کنیم تا بتوانیم زیرساخت‌های لازم را برای جذب گردشگران فراهم کنیم.

مرادی عنوان کرد: در این جلسه حاضرین آمادگی خود را برای همکاری در راستای توسعه و رونق صنعت گردشگری و تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اعلام کردند.

وی ادامه داد: این همکاری می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی و افزایش درآمدهای محلی منجر شود و در نهایت به بهبود کیفیت زندگی مردم کمک کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، بر اهمیت همکاری برای جذب سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری تأکید کرد و از ارائه تخفیف‌های مالی به سرمایه‌گذاران به عنوان راهی برای تسهیل توسعه زیرساخت‌های گردشگری خبر داد.

مرادی اظهار کرد: با تصویب اعمال معافیت‌ها و تسهیل در محاسبه و پرداخت عوارض ساخت و ساز تأسیسات گردشگری به میزان ۱۰۰-۶۰ درصد تخفیف، گام‌های مؤثری در راستای جذب سرمایه‌گذاران برداشته خواهد شد، این تخفیف‌ها می‌تواند انگیزه‌ای قوی برای سرمایه‌گذاران باشد تا به سمت توسعه پروژه‌های گردشگری در استان بیایند.

وی خاطرنشان کرد: لزوم ایجاد تعامل و تقویت همکاری‌ها بین شوراهای اسلامی شهر و روستا، شهرداری‌ها و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، برای ایجاد وحدت رویه در اعمال مشوق‌ها و معافیت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی ادامه داد: این همکاری می‌تواند به ایجاد یک فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری و توسعه پایدار در صنعت گردشگری منجر شود و در نهایت به رونق اقتصادی استان کمک کند.

مرادی همچنین به اهمیت تبلیغات و بازاریابی در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: باید به معرفی جاذبه‌های گردشگری استان و تأسیسات جدیدی که در حال راه‌اندازی هستند، توجه ویژه‌ای داشته باشیم، این امر نیازمند همکاری نزدیک با رسانه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دیجیتال برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است.

وی تأکید کرد: حاضرین در این جلسه به تبادل نظر درباره چالش‌ها و فرصت‌های موجود در صنعت گردشگری پرداختند و بر لزوم پیگیری مصوبات جلسه تأکید کردند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن به اهداف تعیین شده دست یابند.

کد خبر 817910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.