به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، حسن میرزاخانی ظهر امروز _شنبه هفدهم آذر_ در کارگروه تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد: در مسئله نظارت هیچ رویکردی بهتر از هوشمندسازی نظارتها نیست، فرمانداران و شهرداران مشکلات تنظیم بازار شهرستانها را به صورت میدانی پیگیری و در این مسیر از زیرساختها و ظرفیتهای دستگاهها نیز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه کاهش نرخ تورم در این استان نشان دهنده اثربخشی اقدامات در حوزه تنظیم بازار است، افزود: نباید فاصلهای میان بیان تصمیمات کارگروه تنظیم بازار و اجرا در سطح بازار وجود داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار مرکزی کاهش نرخ تورم را با توجه به اثرگذاری متغیرهای متعدد ملی، بسیار پیچیده و دشوار دانست و خاطرنشان کرد: با این وجود اقداماتی از جمله افزایش سکوهای تنظیم بازار، نظارتها و مصوبات، تأثیرگذاری مستقیمی بر شاخصهای تورمی استان داشته که باید با همت و تلاش بیشتر وضعیت بهتری را در استان ایجاد کرد.
میرزاخانی اضافه کرد: اجرای تصمیمات و نظارت بر بازار مورد مطالبه مردم است و دستگاههای مسئول باید با جدیت اقدامات نظارتی خود را پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، استان مرکزی در بخش تورم مصرفکننده در رتبه ۱۳ کشور قرار گرفته است، گفت: این استان در این بخش در سال ۱۴۰۰ در رتبه ۲۳ قرار داشت که این موضوع نشان میدهد اقدامات در حوزه تنظیم بازار اثربخش بوده و کاهش ۱۰ پلهای رتبه استان را به دنبال داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار مرکزی ادامه داد: اجرای دقیق مصوبات میتواند اثرات خوبی در بازار داشته باشد تا مردم با چالش کمتری روبهرو شوند.
میرزاخانی تاکید کرد: پیگیری مسائل و ساماندهی وضعیت میدان میوه و ترهبار توسط تعزیرات الزامی است.
به گزارش ایمنا، در این جلسه با بررسی الزامات پدافند غیرعامل در رابطه با زنجیره تأمین و توزیع اقلام اساسی، بر الزام کشتارگاهها و فروشگاهها برای عرضه مرغ در بستر سامانه مربوطه اشاره و آخرین وضعیت تأمین و عرضه روغن موتور توسط عاملیتهای توزیع بازنگری شد.
نظر شما