به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مرزهای شهرستان فردیس از نخستین روزی که تاج شهرستانی به سر گذاشته است تا به امروز با چالش و مشکلات متعددی همراه بوده است، در این میان اگر اختلافات در مرزبندی کرج و فردیس را کنا ر بگذاریم حالا با چالشی میان مرزبندی فردیس و مشکیندشت روبهرو هستیم.
لوکومتیو سازی، مجتمع تجاری اکومال و شهرک شهید رستمی محل اختلاف شورای شهر مشکیندشت و فردیس استو این چالش در حالی روز به روز تقویت میشود که مصوبه هیئت دولت برای تعیین تکلیف مرز این دو شهر وجود دارد و مسیر تصویب و ابلاغ نیز در حال طی شدن است.
باید از چالشهای درون شهری گذر کنیم
داوود آذری، مدیرکل اداره تقسیمات سیاسی استانداری البرز به خبرنگار ایمنا میگوید: بسیاری از موضوعات تقسیمات کشوری استان البرز از بدو تأسیس لاینحل مانده بود، بنده بدون توجه به توصیه دوستان به موضوعات ورود و تلاش کردم تا حدی مسائل را از بلاتکلیفی خارج کنم و در میسر اجرا قرار دهم.
وی با بیان اینکه بسیاری از موضوعات درون استانی است و حالا به موضوعات درون شهرستانی رسیدهایم، میافزاید: اگر نتوانیم موضوعات خود را در حد شهرستان رفع کنیم چگونه میتوانیم تقسیمات استانی را به سرانجام برسانیم؟.
مدیرکل اداره تقسیمات سیاسی استانداری البرز با بیان اینکه چالش در مرزها از ابتدای خلقت بشریت تا به امروز وجود داشته و به همین منظور موضوع بسیار حساس است و مورد تأکید دستگاههای نظارتی نیز قرار دارد، اضافه میکند: شهرستان فردیس در سایه استان البرز با محدودیت سرزمینی روبهرو است که موجب ایجاد چالش شده است.
آذری ضمن تشریح اقدامات انجام شده در این زمینه تصریح میکند: خط ترسیمی و مصوبه اسمی از سوی وزارت کشور برای تقسیمات شهرستانی انجام شده و مرحله تدقیق آن نیز به انجام رسیده است و موضوع مرز فردیس و مشکین دشت در مراحل پایانی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در تعیین و تکلیف مرزهای شهرستان بدون شک با محوریت عدالت پیش خواهیم رفت، اظهار میکند: تا به این لحظه و طبق ارزیابیهای صورت گرفته کار با دقت نظر انجام و ابعاد مختلف از جمله موضوعات امنیتی بررسی شده است.
مدیران شهری به جای حواشی پیگیر توسعه زیرساختها باشند
مدیرکل اداره تقسیمات سیاسی استانداری البرز با بیان اینکه امروز شهرستان فردیس به واسطه محدودیت سرزمینی در حال افزایش است، تاکید میکند: به نظر میرسد بهتر است برای رفع مشکلات زیرساختی چارهاندیشی شود و برای یک خیابان بحث و چالش نباشد.
آذری تصریح میکند: یکی از موضوعات کمبود ۹۱ مدرسه در سطح شهرستان فردیس است که به واسطه همین محدودیت سرزمینی رقم خورده است و امروز میتوانیم مدعی شویم که در شهرستان فردیس بهجای هر مجموعه خدماترسان همچون بیمارستان، مدرسه، سالن ورزشی و فرهنگسرا، ساختمانسازی انجام شده است.
وی با بیان اینکه رفع معضلات زیرساختی نیاز به مطالبهگری نمایندگان مجلس و حمایت مسئولان ملی دارد، اضافه میکند: در حال حاضر اعتبار و بودجهای که به فردیس تخصیص پیدا میکند، به تناسب جمعیت ۳۴۰ هزار نفره است در حالی که طبق آمار رسمی جمعیت شهرستان فردیس بیش از یک میلیون ۱۰۰ هزار نفر تخمین زده میشود.
مدیرکل اداره تقسیمات سیاسی استانداری البرز عنوان میکند: انتقال حساب شرکتهای بزرگ به شهرستان فردیس با هدف بازگشت درآمد و سرمایه به شهر از دیگر مطالباتی است که از سوی نماینده مجلس پیگیریها شده است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تسریع روند باشیم، چراکه این هزینهها میتواند در ارائه خدمات بهتر به شهروندان ما را یاری کند.
آذری تاکید میکند: از هر دو مدیریت شهری میخواهم تا انرژی خود را برای رفع معضلات شهری بگذارند و اجازه بدهند تقسیمبندیها طبق قانون صورت گیرد، یک خیابان کمتر یا بیشتر خیلی تفاوتی ندارد بلکه مطالبات مردمی باید پاسخ داده شود؛ امروز جای خالی اقدامات فرهنگی در شهر احساس میشود.
اختلاف نظر در مرزهای فردیس و مشکیندشت موجب دردسر میشود
محمدرضا احمدینژاد، شهردار فردیس به خبرنگار ایمنا میگوید: موضوع مرزهای فردیس و مشکیندشت دارای ابهام است و در حال حاضر ارائه خدمات را دشوار کرده است.
وی با اشاره به اینکه طرح بررسی شده باید بازبینی شود، اضافه میکند: با تصویب و ابلاغ این طرح بدون شک دردسرهایی برای شهرداری فردیس و مشکیندشت به وجود میآید و ارائه خدمات به محل اختلاف تبدیل میشود.
شهردار فردیس با اشاره به اینکه در حال حاضر برای نصب یک تابلوی تبلیغاتی در این مرزها با مشکل روبهرو هستیم، ادامه میدهد: شرایط به نحوی پیش خواهد رفت که یک سمت خیابان را فردیس باید جارو بکشد و سمت دیگر را مشکیندشت که این به معنای دردسر و سردرگمی است.
احمدینژاد عنوان میکند: این شیوه امتحان خود را پس داده است و به نظر نمیرسد مثمرثمر باشد.
مردم شهرک رستمی نمیخواهند شهروند مشکیندشت باشند
ملیحه اکبری، رئیس شورای شهرستان فردیس در این خصوص به خبرنگار ایمنا، تاکید میکند: مردم شهرک شهید رستمی علاقهمند نیستند که شهروند مشکیندشت باشند.
وی ادامه میدهد: درخواستهای متعدد مردمی به دست شهرداری فردیس و شورای شهر میرسد که خواستار تعیین تکلیف این موضوع شدند و میخواهند که شهروند شهر فردیس باشند.
رئیس شورای شهرستان فردیس تصریح میکند: اهالی این محدوده دورهای شهروند کرج بودند و پس از آن به شهروندان فردیس تبدیل شدند، حالا نمیخواهند دوباره شهروند شهر دیگری شوند.
دغدغه شهرداری رفع مطالبات ساکنان شهرک شهید رستمی است
علی سلگی، شهردار مشکیندشت خاطرنشان میکند: هدف ما ارائه خدمت به جامعه هدف بخش مشکین دشت است، نگاه و سلیقه شخصی را دخیل نمیکنیم و میخواهیم طبق مصوبه قانونی رفتار کنیم.
وی میافزاید: تا به امروز شهرک شهید رستمی در انتخابات به شورای مشکیندشت رأی میدهد و نمیتوانیم مصوبه هیئت دولت و این تقسیمات سیاسی را نادیده بگیریم.
شهردار مشکین دشت تصریح میکند: بدون شک تمرکز بخش مشکیندشت پس از تعیین تکلیف مرزها به صورت ویژه به این بخش خواهد رسید و تمام توان خود را برای تقویت ارائه خدمات و بهبود ظرفیت منطقه بهکار میگیریم.
روند تعیین تکلیف مرزبندی فردیس و مشکیندشت از یک سال گذشته جریان دارد
علی شیرینزاد، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری نشست هماندیشی شوراهای شهر فردیس و مشکین دشت و مدیران شهری، عنوان میکند: موضوع تعیین تکلیف مرز این دو شهر از یک سال گذشته و به صورت رسمی آغاز شده و مراحل قانونی در حال طی شدن است.
وی ادامه میدهد: نشستی که برگزار شد با هدف تسهیل و رفع چالشها میان مدیران شهری مشکیندشت و فردیس بود.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه موضوع دعوا بررسی شده است، اظهار میکند: اینکه شهرک شهید رستمی و مستقلات آن به کدام بخش یا شهر میرسد برای ما تفاوتی ندارد و تأکید داریم تا تعیین تکلیف طبق قانون انجام شود.
شیرینزاد تصریح میکند: توصیه میشود مدیران شهری در هر دو منطقه به تعامل برسند و از حواشی و مسائل مشابه دوری کنند.
نظر شما