علی ربیعی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در بازههای زمانی مختلف در طول تاریخ، فراز و نشیبهایی وجود داشته است، اما جامعهای که دانشجویان آن بهعنوان نیروی پیشران عمل نکند و روحیه پژوهشی و فعالیت داوطلبانه در آن وجود نداشته باشد، به مطلوب خود نخواهد رسید.
وی با تاکید بر اینکه روز دانشجو نمادی از حرکت دانشجویان بهعنوان نیروی محرک و پیشران جامعه است و این روحیه باید در ذات دانشگاهها باقی بماند، افزود: انتظار میرود مشارکت دانشجویان در فضای دانشگاه آنچنان نهادینه شود که بتواند دیگر بخشهای جامعه را نیز تحت تأثیر قرار دهد، اطمینان دارم در دولت چهاردهم، بنای وزارت علوم و وزارت بهداشت بر تقویت تشکلهای دانشجویی است.
دستیار اجتماعی رئیسجمهور ادامه داد: منظور از تشکلهای دانشجویی تنها تشکلهای سیاسی نیست، بلکه طیفهای گسترده گروههای دانشجویی همچون انجمنهای هنری و انجمنهای علمی دانشجویی نیز مدنظر است، اگر تشکلهای داوطلبانه و گروههای خیر جمعی در دانشگاهها شکل بگیرد، میتواند نهاد مناسبی برای فعالیت مؤثر باشد که حتی با فارغالتحصیل شدن دانشجویان از دانشگاه، ادامه پیدا میکند.
ربیعی با اشاره به اینکه وفاق ملی تنها به جنبه سیاسی محدود نمیشود، عنوان کرد: کار مشارکتی و تیمی همراه با ازخودگذشتگی در راستای کمک به دیگران باید رشد کند و دولت وفاق نیز حامی و پشتیبان این فعالیتها است.
نظر شما