به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، علی محمد الوند _امروز سهشنبه سیزدهم آذر_ در دویست و هشتاد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حسابرسی این سازمان برای سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه قراردادهایی که باید در زمان مقرر تعیین تکلیف میشد، در دوره قبل بنابر دلایلی منعقد نشده است، اظهار کرد: برخی موارد به دلایل امنیتی منعقد نشده بود و طی دو ماه ۴۰۰ میلیارد تومان از قراردادها در حال انعقاد است که در سال جاری میتوان ۷۵ درصد از کاری را که باید انجام داد، به نتیجه رساند.
وی افزود: با اقدامات و پیگیریهایی که صورت گرفته است مابقی تکالیف گزارش حسابرسی را میتوان انجام داد، اولین جلسه هیئت رئیسه تشکیل شده است تا مشکلات ایجاد شده در سال گذشته برطرف شود.
سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران با بیان اینکه ۲۶۰ میلیارد تومان به دستور مدیرعامل وقت برای گسترش خدمات شهروندی پیشبینی شده است، تصریح کرد: ما پیگیر این موضوع هستیم که اگر قرار است سرویسی راهاندازی شود، اطلاعات آن به سازمان فاوا ارائه شود تا بتوانیم موضوع را تعیین تکلیف کنیم.
الوند با تاکید بر اینکه درآمد شش ماه نخست به خزانه واریز شده و ۸۰ درصد سود انباشته نیز به دلیل کمبود نقدینگی در سال قبل واریز نشده بود که در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: برای فاینانس برنامه ریزی های لازم انجام شده که مستقر شود.
وی با بیان اینکه کارت بلیت و موضوع شهروند نیز در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: کمیته کارت بلیت موضوع را بررسی میکند و به محض تعیین تکلیف اقدامات اجرایی را انجام خواهد داد.
سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران با اعلام اینکه بسیاری از شرکتهایی که با آنها همکاری میکنیم مجوزهای لازم را دریافت کردند، یادآور شد: بسیاری از پروژهها به صورت داخلی اجرا میشود. برای سامانههای حیاتی نیز از طریق هیئت مدیره موارد را پیگیری میکنیم که مجوزهای لازم را دریافت کنند.
فاوا نتوانسته است از شهرداری رقم بودجه را بگیرد
همچنین مجید باقری معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه از زمان انتصاب سرپرست فاوا امور با جدیت پیگیری میشود، اظهار کرد: گزارش سال گذشته مشروط بوده اما به منصفانه تبدیل شده و حسابرس میتواند در مورد آن اظهار نظر کند.
وی افزود: موارد مطرح شده از موضوعاتی بوده که در سایر گزارشات حسابرسی نیز لحاظ شده است. ۱,۲۰۰ میلیارد تومان بودجه به سازمان اختصاص یافته بود که بخشی از آن باید صرف تجهیزات میشد اما نتوانسته در مدت معین قرارداد منعقد کند که بتواند از شهرداری رقم مورد نیاز را بگیرد.
معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه رئیس هیئت مدیره این سازمان معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری است، عنوان کرد: موارد مطرح شده در جلسه کمیته حسابرسی تعیین تکلیف میشود تا در مورد آن تصمیم گیری شود.
باقری اضافه کرد: براساس قانون مواردی که شورای شهر حسابرسی را کنترل میکند موارد مورد نیاز را میتواند به شهردار تهران ارجاع دهد و گزارشی از سوی سازمان بازرسی شهرداری تهیه و به شورا ارسال میشود.
وی افزود: در سازمان بهشت زهرا نیز شاهد این موضوع بودیم که در مواردی یا نتوانسته درآمد را کسب کند یا نتوانسته است از شهرداری رقم بودجه بگیرد.
به گزارش ایمنا، گزارش حسابرسی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران برای سال ۱۴۰۲ با حداکثر آرا تأیید شد.
نظر شما