تحقق توسعه پایدار در گرو کاهش بروکراسی‌ اداری است

استاندار قزوین گفت: رسیدن به توسعه پایدار در گروی کاهش بروکراسی‌های اداری است و همه مسئولان باید در جهت تسهیل فرآیندها و توسعه تولید در استان قزوین همکاری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد نوذری عصر امروز _یکشنبه یازدهم آذر_ در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: استان قزوین از ظرفیت‌های بالای صنعتی برخوردار است که باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد، این استان با داشتن یک درصد از مساحت کشور، ۱۰ درصد از سهم اقتصاد کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: صنایع استان قزوین نه تنها در سطح کشور شناخته‌شده، بلکه این استان به یکی از قطب‌های صنعتی تبدیل شده است، در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ در قزوین فعالیت دارند و این صنایع، علاوه بر تولید کالاهای مختلف، هزاران فرصت شغلی برای مردم استان ایجاد کرده‌اند.

استاندار قزوین با بیان اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما باید در این جلسات با دقت و جدیت عمل کنیم، گفت: مدیران کل در این جلسات باید با آمادگی کامل و اطلاعات دقیق حضور یابند، حضور آگاهانه و مؤثر مدیران، نقش کلیدی در تسهیل روندها و رفع موانع خواهد داشت، این کارگروه برای ایجاد تعامل و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف تشکیل شده است و به همین دلیل اهمیت حضور فعال و آگاهانه در آن غیرقابل انکار است.

نوذری تصریح کرد: تمامی جلسات این کارگروه حائز اهمیت هستند و هدف اصلی آن‌ها حل مشکلات است، هیچ جلسه‌ای نباید به فرصتی برای تعویق انداختن مسائل تبدیل شود، مدیران کل باید با برنامه‌ریزی دقیق و رویکردی هدفمند برای رفع موانع تولید در این جلسات شرکت کنند و نگاه‌شان به راه‌حل‌های عملی و کاربردی باشد.

وی ادامه داد: رسیدن به توسعه پایدار نیازمند کاهش بروکراسی اداری است، همه مسئولان باید در جهت تسهیل فرآیندها و توسعه تولید در استان قزوین همکاری کنند تا محیطی مناسب برای رشد و شکوفایی اقتصادی فراهم شود.

استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد استان در پرداخت تسهیلات به صنایع اشاره کرد و گفت: رویکرد ما در پرداخت تسهیلات به صنایع رویکرد وام به مشتری نیست، در این زمینه باید در نظر گرفت که با پرداخت این تسهیلات رونق اشتغال اتفاق می‌افتد و به تولید ملی کمک می‌شود.

نوذری با اشاره به اهمیت نقش بخش خصوصی در صنعت افزود: بخش عمده‌ای از صنعت ایران متعلق به بخش خصوصی است و ما به دنبال مردمی کردن اقتصاد هستیم، هر جا که کار به دست مردم سپرده شده، موفق عمل کرده‌ایم، این امر نه تنها در مسائل اقتصادی، بلکه در بسیاری از مسائل اجتماعی نیز مصداق دارد، جایی که مردم وارد شده‌اند، به درستی مدیریت کرده‌اند.

وی ادامه داد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا موانع موجود را از پیش رو برداریم و نگاه ما همواره بر حل مسائل استوار خواهد بود، جلسات اقتصادی باید با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی استان برگزار شوند و من در این جلسات حضور فعال خواهم داشت و انتظار دارم که جلسات با نگاه باز و رویکرد مثبت برگزار شوند.

کد خبر 815450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.