به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرمحمد پروینی شب گذشته _شنبه دهم آذر_ در سومین نشست شهرهای خلاق کشور با اشاره به اقدامات و فعالیتهای کرمانشاه در راستای تحقق اهداف یونسکو و توسعه پایدار شهری اظهار کرد: یونسکو مجموعهای از الزامات و خواستهها برای شهرهای خلاق دارد و بر اساس آنها کرمانشاه در تلاش است تا برنامههایی همچون حمایت از کودکان، سالمندان و برگزاری مسابقات آشپزی برای معلولان را به اجرا درآورد.
وی افزود: ایجاد خانه خلاق خوراکی و استفاده از محصولات بومی در راستای توسعه پایدار از دیگر اقدامات این شهر برای پیوستن به شبکه جهانی شهرهای خلاق خوراک است.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق خوراک کرمانشاه تاکید کرد: در چهار سال اخیر کرمانشاه در تلاش بوده است تا ارتباطات بیشتری با دیگر شهرها برقرار کند و این تلاشها تا به امروز موجب گسترش این شبکه به شهرهای جدیدی همچون پوکت تایلند، چین و بندیگو استرالیا شده است.
پروینی اضافه کرد: طی این مدت گزارشهای مستمر و دقیق به یونسکو ارسال شده و اقدامات این شهر در حوزههای مختلف همچون رویدادهای فرهنگی بهویژه در زمینه خوراک برای مقامات یونسکو و دیگر شهرهای خلاق خوراکی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به بودجههای کلانی که برای میزبانی رویدادهای بینالمللی در نظر گرفته میشود، ادامه داد: شهرهای خلاق خوراک بهطور مداوم در حال رقابت برای کسب میزبانی رویدادهای جهانی هستند، بهعنوان مثال یک رویداد دو روزه با بودجهای بالغبر یک میلیون و ۱۵۰ هزار دلار برگزار و جزئیات آن به دقت به یونسکو ارسال شد.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق خوراک کرمانشاه عنوان کرد: این روند نشاندهنده میزان اهمیت این رویدادها و برنامهها برای شهرهای خلاق است که میتواند نقش مهمی در جذب توریسم و افزایش ارتباطات بینالمللی ایفا کند.
پروینی با اشاره به چالشها و مشکلات موجود در این مسیر اضافه کرد: از جمله مشکلات موجود ارسال نشدن بهموقع مدارک از سوی بعضی شهرها و تأخیر در برگزاری بعضی از رویدادها بود که موجب نارضایتی در میان مقامات شهری شده است.
وی با اشاره به موفقیتهای بینالمللی کرمانشاه در زمینه خوراک و آشپزی تاکید کرد: یکی از آشپزهای کرمانشاهی توانسته است، رکورد گینس در زمینه آشپزی را بشکند و بدون هیچ هزینهای به چین سفر کند، این دستاوردها نشاندهنده ظرفیت عظیم کرمانشاه در جذب توجه جهانی به فرهنگ و خوراک محلی است.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق خوراک کرمانشاه با اشاره به مشارکت فعال کرمانشاه در مسابقات بینالمللی آشپزی و دیگر رویدادهای جهانی تاکید کرد: این برنامه با حضور نمایندگانی از ۱۷ کشور برگزار شده است، این رقابتها نهتنها موجب تبادل تجربیات بینالمللی شده، بلکه در راستای معرفی فرهنگ و آشپزی کرمانشاه به جهانیان نیز مؤثر واقع بوده است.
پروینی گفت: ارتباطات بینالمللی در این زمینه به سود توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرهای خلاق خوراک است و در این راستا کرمانشاه توانسته است با برگزاری جشنوارهها، فیلمهای مستند و دیگر برنامهها توجه زیادی را جلب کند.
وی اضافه کرد: از جمله دستاوردهای اخیر اکران فیلمهای خوراک کرمانشاه در جشنوارههای بینالمللی همچون جشنواره برزیل بود که به معرفی بیشتر این شهر در سطح جهانی کمک کرد.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق خوراک کرمانشاه با اشاره به تلاشهای دیپلماسی شهری و فرهنگی در راستای برقراری روابط مثبت با دیگر کشورها و شهرهای خلاق و اهمیت این نوع ارتباطات برای پیشرفت و معرفی بیشتر کرمانشاه بهعنوان یک شهر خلاق خوراک تصریح کرد: از نهادها و مقامات مختلف درخواست میشود تا حمایتهای بیشتری از این اقدامات به عمل آورند و به رشد و توسعه این شهر در شبکه جهانی شهرهای خلاق کمک کنند.
نظر شما