تقویت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد خورشیدی؛ رویکرد جدید استان در دولت چهاردهم است

استاندار یزد از «اتاق فکر توسعه استان» به عنوان قوه‌ عاقله و بازوی مشورتی مدیریت ارشد استان یزد نام برد و گفت: توسعه استان در راستای تحقق «یزد پایدار» بدون فکر و دانش و با نگاه انفرادی و بخشی امکان‌پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در نشست مشترک اعضای اتاق فکر توسعه استان یزد از «اتاق فکر توسعه استان» به عنوان قوه عاقله مدیریت استان یزد نام برد و اظهار کرد: این گروه فکری متشکل از افراد صاحب اندیشه و تجربه اجرایی در راستای حرکت به سمت «یزد پایدار» با مدیران همکاری خواهند کرد.

وی با اشاره به ویژگی‌های مدیران ارشد استان در دولت‌های پیشین همچون برنامه‌محوری، توانمندی در اجرا و پیگیری مستمر مسائل گفت: در صورت ورود مؤثر اتاق فکر توسعه استان و ارائه راه‌حل‌های عملیاتی برای مشکلات قطعاً هدف یزد پایدار محقق خواهد شد.

استاندار یزد در ادامه از برنامه‌ریزی در راستای تغییر ریل گذاری سیاست‌های اقتصادی و صنعتی استان خبر داد و تصریح کرد: بر اساس مفهوم توسعه پایدار، منافع امروز، نباید مصالح آیندگان را در معرض آسیب و خطر قرار دهد.

بابایی با تاکید بر توسعه همه جانبه استان در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی به جای تمرکز صرف بر توسعه اقتصادی، گفت: اتاق فکر استان باید به عنوان مرکز تصمیم‌سازی، با ایده‌پردازی و اندیشه‌ورزی جهت رفع مسائل مختلف، یک بازوی مشورتی برای مدیریت ارشد استان باشد.

وی با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل ایجاد چالش‌های اصلی استان، تحلیل ریشه‌ها و یافتن راه حل‌های مناسب برای رفع مشکلات افزود: همچنین در کنار سیاست‌گذاری‌های اتاق فکر، گفتمان‌سازی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

استاندار یزد در همین راستا ادامه داد: اتاق فکر توسعه استان باید از صاحب نظران و متفکران توانمند از سلایق مختلف تشکیل شود تا با همفکری و تعامل راهکارهای مناسب برای رفع مشکلات و توسعه استان را ارائه کنند.

بابایی با بیان اینکه بررسی همزمان رفع مشکلات و چالش‌ها و نیز تقویت مزیت‌های برجسته استان راهگشا خواهد بود، گفت: در این راستا پیگیری‌های ملی و استانی به منظور حل بحران آب و نیز توسعه متوازن صنعتی و بررسی مسائل زیست محیطی در دستور کار قرار گرفته است.

وی تقویت اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد خورشیدی را رویکرد جدید استان در دولت چهاردهم دانست و افزود: در جلسات اتاق فکر مسائل، چالش‌ها و مزیت‌های استان به صورت مصداقی بررسی و با همفکری و تبادل نظر، راهکارهای عملیاتی مشخص و اجرایی شود.

استاندار یزد با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از حضور متفکران به جای همفکران در نشست‌های اتاق فکر استان یادآور شد: هدف از تشکیل این ساختار تفکر جمعی، تدوین برنامه‌های عملیاتی برای حل مسائل استان با همکاری و جمع آوری نظرات مختلف است.

بابایی با بیان اینکه توسعه استان بدون فکر و دانش و با نگاه انفرادی و بخشی امکان‌پذیر نخواهد بود گفت: خروجی جلسات اتاق فکر علاوه بر امکان استفاده توسط مدیران ارشد استان، دستگاه‌ها و بخش خصوصی از قابلیت اثرگذاری فرا استانی نیز برخوردار است.

وی با تاکید بر ضرورت بازنگری و انجام تغییرات در برنامه تحولی استان با رویکرد «یزد پایدار» اظهار کرد: تدوین این برنامه نه تنها منافاتی با فعالیت‌های اتاق فکر توسعه استان نداشته بلکه با نقطه زنی دقیق و تعیین اولویت‌های استان اجرای این برنامه را تسهیل خواهد کرد.

کد خبر 814626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.