درگاه ارتباطی شهرداری اصفهان با خارج کشور به‌زودی فعال می‌‎شود

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: یکی از ظرفیت‌هایی که در آینده نزدیک رونمایی می‌کنیم، معرفی و فعال‌شدن درگاه ارتباطی شهرداری این کلان‌شهر با خارج از کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید علی معرک‌نژاد امروز _سه‌شنبه ششم ششم آذر_ در نشست خبری معرفی و رونمایی از «طرح اصفهان من + ۲۲۰» و درگاه الکترونیکی جدید شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که در آینده نزدیک آن را رونمایی می‌کنیم، معرفی و فعال‌شدن درگاه ارتباطی شهرداری این کلان‌شهر با خارج از کشور است.

وی با بیان اینکه در گذشته درگاه استاندارد ارتباطی با خارج کشور نداشتیم که به گردشگران خارجی خدمات ارائه کند، افزود: کار سخت و وسیع است، زیرا در آن باید شهر را ببینیم و فقط بسته به شهرداری نیست؛ در این راستا در یک سال اخیر تعامل برقرار و با دریافت اطلاعات، بارگذاری‌ها انجام شده است که جز طرح اصفهان من + ۲۲۰ است

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: در آینده نزدیک رونمایی از این دغدغه قدیمی گردشگران را خواهیم داشت.

معرک‌نژاد با اشاره به دو مأموریت اصلی شهردار که در آغاز فعالیت دوره ششم مدیریت شهر روی آن تاکید کردند، گفت: این دو مأموریت شامل حفظ هویت و شخصیت شهر و شهرداری بوده است، در این راستا بیش از سه سال گذشته اقدامات و فعالیت‌ها محور این دو مأموریت انجام شده است.

وی با اشاره به بعد شخصیت شهر و اهمیت حفظ آن افزود: در بخش تاریخی و میراثی، در مرحله نخست تلاش شد تا صدمه به شهر نزنیم و از تخریب‌ها جلوگیری کنیم و سپس در مسیر حفظ، احیا و برندسازی حرکت کنیم.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان ادامه داد: پروژه‌های مختلفی تعریف شد، برای نمونه گذر حاج آقا نورالله نجفی که در دوره‌های مختلف همیشه یک چالش بزرگ شهری بود و فراز و نشیب داشت، با تعامل بین میراث فرهنگی و شهرداری با رویکرد حفظ بافت تاریخی، احیا شد.

معرک‌نژاد با اشاره به احیای بافت تاریخی میدان امام خمینی (ره) ادامه داد: خانه‌های تاریخی حفظ شد، زیرا رویکرد متفاوت در نوسازی نسبت با دوران قبل داشتیم، در این راستا خانه‌های تاریخی به چرخه‌های بازآفرین آمدند، محور ایجاد شد.

وی با اشاره به رفع مشکل نور میدان امام خمینی (ره) که یک دغدغه محسوب می‌شد، تصریح کرد: در گذر کمر زرین شهرداری با مجوز میراث فرهنگی شروع به فعالیت کرد، اما زمانی که متوجه شدیم به فضای تاریخی و میراثی رسیدیم، پروژه عمرانی را متوقف و پروژه را تبدیل به پروژه باستان شناسی کردیم، به گفته بسیاری از مسئولان کشوری این تنها پروژه در کشور است که این گونه با آن برخورد می‌شود.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: مهم‌ترین دغدغه‌های اصلی شهر اصفهان، آب، خاک و فرونشست است، در این راستا مدیریت شهر روی اجرای خط دو متروی اصفهان تمرکز کرد و اولویت شد تا آلودگی هوا کمتر و شأن شهر و شهروندان حفظ شود.

معرک‌نژاد با تاکید بر اینکه برای احداث رینگ چهارم، خرید اتوبوس و احداث خط دو مترو، اعداد و رقمی اختصاص یافته شده است که قابل مقایسه با دوره‌های قبل نیست، گفت: اگرچه اتفاقاتی که در حوزه فساد در مجموعه مدیریت شهر رخ می‌دهد، نمود بالایی دارد، اما به نسبت خدمات انجام شده به مردم میزان فساد درصد بسیار پایینی دارد، این در حالی است که هیچ دستگاهی به اندازه شهرداری با مردم ارتباط ندارد.

وی با تاکید بر اینکه شأن کارمندان شهرداری باید حفظ شود که در این راستا راهکارهایی می‌اندیشیدیم، گفت: البته در شأن شهروندان هم نیست که به‌صورت دائم به شهرداری مراجعه کنند، در این راستا یکی از راهکارها استفاده از ابزار الکترونیکی است که این مهم به‌عنوان یک رویکرد در کل فعالیت‌های شهرداری تعریف شد.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان تصریح کرد: این مهم را در سه فاز غیرحضوری کردن، الکترونیکی‌شدن و و در نهایت هوشمندسازی طراحی شد، در این راستا برنامه «اصفهان من» را طراحی کردیم، هر چند در گذشته در حوزه ارتباطات و گردشگری برنامه‌ای طراحی شده بود، اما اصفهان‌من به‌لحاظ فنی و از نظر سطح خدمات فراتر رفت و توسعه پیدا کرد.

معرک‌نژاد با اشاره به اینکه آنچه امروز ارائه می‌شود، قابل مقایسه با نرم‌افزارهای کشوری نیست، افزود: هدف این است که با استفاده از این رویکرد، سیاست‌ها و ابزارهایی در راستای حفظ شأن و شخصیت شهروندان حرکت کنیم، یک اتفاق دیگری که رخ داد، درگاه الکترونیک شهرداری بود که نیاز به ارتقا داشت و باید برای تعاملی‌تر کردن آن کار می‌شد.

وی ادامه داد: آنچه امروز انجام شد، تلاش یک‌ساله است که امروز به خط پایان رسید.

کد خبر 813939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.