لزوم نگاه کارشناسی به قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان بر لزوم نگاه کارشناسی به قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها تاکید کرد و گفت: محدودیت منابع مالی شهرداری‌ها موجب شده است شهرداری‌ها نسبت به استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی داخلی و خارجی اقدام کنند.

مسعود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری جلسه تخصصی هم‌اندیشی با حضور مدیران درآمد و رؤسای سازمان‌های سرمایه‌گذاری شهرداری‌های سراسر کشور اظهار کرد: در این نشست که با هدف آسیب‌شناسی ماده یک قانون درآمد پایدار و هزینه‌های شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و بررسی پیشنهادات اصلاحی برگزار شد، دیدگاه‌های مدیران و کارشناسان مرتبط مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس ماده یک قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها می‌توانند در چهارچوب قوانین و مقررات از انواع ابزارهای تأمین منابع مالی و روش‌های اجرایی مناسب برای اجرای طرح‌های مصوب شهری و روستایی و طرح‌های سرمایه‌گذاری و مشارکتی با پیش‌بینی تضامین کافی استفاده کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: محدودیت منابع مالی شهرداری‌ها موجب شده است شهرداری‌ها نسبت به استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی داخلی و خارجی اقدام کنند و بدین منظور استفاده از ظرفیت و توان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت آن‌ها در برنامه‌ها و طرح‌های شهری به‌ویژه در اجرای پروژه‌های بزرگ در دستور کار قرار گرفته است.

حیدری ادامه داد: در این نشست از مدیران درآمد و رؤسای سازمان‌های سرمایه‌گذاری شهرداری‌های استان‌ها دعوت به عمل آمده بود و دیدگاه‌های شهرداری اصفهان در این خصوص نیز مطرح و ارائه شد.

وی تاکید کرد: با توجه به ناپایدار بودن بخش عمده درآمد شهرداری‌ها، ضرورت تأمین منابع مالی پایدار و پاسخگویی به انتظارات شهروندان، برگزاری این نشست هم‌اندیشی و آگاهی از آسیب‌های موجود طی فرایندهای قانونی و تسهیل در انجام امور فوق از اهمیت بالایی برخوردار است.

کد خبر 827452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.