الکترونیکی‌شدن صفر تا صد فرایند نام‌گذاری معابر و اماکن عمومی شهر اصفهان

رئیس اداره هماهنگی ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: یکی از اقدامات قابل ارزش دوره ششم مدیریت شهری اصفهان، حذف فیزیکی فرایند نام‌گذاری‌ها و الکترونیکی‌شدن آن است، در این راستا با اقدامات انجام شده صفر تا صد فرایند نام‌گذاری در شهر اصفهان الکترونیکی انجام می‌شود.

عرفان امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تاکید گفتمان «اصفهان من، شهر زندگی» بر پاسداشت هویت دینی و تاریخی شهر است.

وی با تاکید بر اینکه در دوره جدید مدیریت شهری یک دست‌نامه برای نام‌گذاری معابر و اماکن عمومی شهر اصفهان تهیه، تدوین و به مناطق ابلاغ و اعلام شد تا بر اساس این اصول نام‌گذاری‌ها انجام شود، افزود: یکی از اقدامات قابل ارزش دوره ششم مدیریت شهری اصفهان، حذف فیزیکی فرایند نام‌گذاری‌ها و الکترونیکی‌شدن آن است.

رئیس اداره هماهنگی ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه فرایند نام‌گذاری به‌صورت کامل الکترونیکی شده است، خاطرنشان کرد: به‌جرئت می‌توان گفت که صفر تا صد فرایند نام‌گذاری در شهر اصفهان الکترونیکی شده است.

امینی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های مدیریت شهر برای خانواده شهدا این بود که پس از مراجعه به شهرداری برای ارائه پیشنهاد نام‌گذاری باید به بنیاد شهید هم مراجعه می‌کردند، در این راستا نامه‌ای از آن نهاد تهیه و برای ما بارگذاری می‌کردند یا به صورت فیزیکی به منطقه می‌آوردند، اما هم‌اکنون این روند به صورت کامل تسهیل شده است و دیگر نیازی به مراجعه خانواده شهدا به بنیاد شهید نیست.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان پس از ثبت پیشنهاد در سامانه، کد پیگیری دریافت خواهد کرد و بر اساس آن می‌توانند پیشنهاد خود را رهگیری کنند که فرایند آن در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: این فرایند در سامانه نام‌گذاری ۱۱ مرحله است، نخست ثبت پیشنهاد شهروندان است، در ادامه بررسی مسئول ارتباطات منطقه و بازدید میدانی انجام می‌شود، سپس تأیید مدیر منطقه و ارسال به دبیرخانه شورای نام‌گذاری انجام می‌شود و توسط دبیرخانه شورا بار دیگر بازدید میدانی انجام می‌شود تا پس از بررسی به شورای نام‌گذاری وارد شود.

رئیس اداره هماهنگی ارتباطات شهرداری اصفهان با بیان اینکه اگر درخواست شهروندان زیاد باشد، دو هفته یک بار جلسات شورای نام‌گذاری برگزار می‌شود، در غیر این صورت بر اساس روال عادی هر ماه یک جلسه برگزار می‌شود، اظهار کرد: پس از تصویب نام در شورای نام‌گذاری، لایحه تهیه و از سوی شهردار به رئیس شورای اسلامی شهر تقدیم می‌شود و در ادامه به دستور رئیس شورا، به کمیسیون فرهنگی، سپس برای رأی‌گیری و تصویب به صحن علنی شورا می‌آید تا پس از تصویب به فرمانداری برای تطبیق ارسال شود.

امینی افزود: یک جلسه نظارت بر نام‌گذاری نیز وجود دارد که نماینده امام جمعه اصفهان در جلسه حضور دارد و هنگامی که تاییدیه آن به دست ما برسد، مکاتبه با سازمان زیباسازی برای اجرا و نصب تابلو انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حضور فیزیکی نداریم، اما بعضی نهادها هنوز به صورت فیزیکی پیشنهاد خود را ارسال می‌کنند، گفت: از شهروندان نیز درخواست می‌کنیم این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

رئیس اداره هماهنگی ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه ۴۳ جلسه شورای نام‌گذاری برگزار و در این مدت ۲۸۸ مورد نام‌گذاری تأیید شده داشته است، گفت: ۱۸۳ مورد معادل ۶۳.۵ درصد به نام شهدا نام‌گذاری شده و ۱۰۵ نام‌گذاری معادل ۳۶.۵ درصد نیز اسامی عام بوده است.

امینی اظهار کرد: بیشترین نام‌گذاری معابر به نام شهدا به منطقه ۵ با ۳۸ نام‌گذاری، منطقه ۱۳ با ۲۲ نام‌گذاری، مناطق ۱۰، ۷ و ۳ با ۱۶ نام‌گذاری اختصاص داشته است؛ در بخش دیگر اسامی و نام‌گذاری‌های عام منطقه نیز منطقه ۳ با ۱۷ معبر، منطقه ۴ با ۱۵ معبر و منطقه ۸ با ۱۰ معبر بیشترین نام‌گذاری را داشتند.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ هزار معبر در شهر اصفهان وجود دارد که تعداد معابر مزین به نام شهدای والامقام ۶۰۰۰ معبر بوده است، تصریح کرد: در پویش «به نام شهید» ۱۲۰۰ شهروند مشارکت داشتند و در این راستا ۱۷ جلسه مقدماتی و کارشناسی چهارساعته با حضور شش نفر برابر ۴۰۸ نفرساعت برگزار شده است و پروژه از مرداد سال گذشته تاکنون در ۳۰۰ روز اجرایی شده است.

رئیس اداره هماهنگی ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بررسی و اجرای پویش توسط کارشناسان بنیاد شهید و اداره هماهنگی ارتباطات اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان در ۳۰۰ روز انجام شده که برابر ۱۶۰۰ نفرساعت بوده است.

کد خبر 813198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.