علیاصغر غفاری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: شهرداری اراک سال ۱۴۰۱ سهم خود را برای خرید ۶۹ دستگاه اتوبوس به حساب وزارت کشور واریز کرد که از این تعداد ۲۱ دستگاه تحویل داده شد و ۴۸ دستگاه باقی مانده است.
وی افزود: در این مدت با وزیر سابق کشور، استاندار سابق و نمایندگان فعلی و سابق استان مکاتبات و پیگیریهایی در راستای رفع این مشکل داشتهایم تا ۴۸ دستگاه باقی مانده را وزارت کشور با همراهی و مساعدت در اختیار شهرداری قرار دهد.
رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورا و دبیر شورای اسلامی کلانشهر اراک تصریح کرد: تاکنون هیچ اتفاق مثبتی روی نداده است و شهرداری عملاً تنها در میدان خرید و تأمین اتوبوس برای شهر قرار گرفته است.
غفاری ادامه داد: شهرداری اراک موضوع مهم کاهش آلودگی هوا را با نوسازی و گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی پیگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع تنش آبی که اخیراً در شهر اراک مطرح شده است از سوی فرماندار و مسئولین شهری و شرکت آب و فاضلاب که در این راستا جلساتی توسط این دستگاهها برگزار شده است.
دبیر شورای اسلامی کلانشهر اراک عنوان کرد: بدون حضور نمایندگان شورا برای شهر اراک تصمیماتی گرفته میشود که مناسب نیست، از جمله این تصمیمات این است که شهرداری باید تمام انشعابات و چاههایی که از آنها برای آبیاری فضای سبز استفاده میکند به شرکت آب و فاضلاب تحویل دهد و تنها به سمت استفاده از پساب برود.
غفاری ادامه داد: در حال حاضر این موضوع به دلیل مشکلاتی که در دریافت پساب وجود دارد، قابلیت اجرا ندارد و خط انتقال پساب هنوز کامل نشده است.
وی گفت: اگر این خط تا پایان سال تکمیل شود هم میزان پساب خریداری شده جوابگوی نیاز فضای سبز شهری را نمیدهد و باید شبکه توزیع پساب در تمام مناطق شهر توزیع شود تا بتوان از آن برای آبیاری فضای سبز استفاده کرد.
رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورا و دبیر شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: فضای سبز شهر اراک در عمل با این تصمیمات خشک خواهد شد، چراکه این تصمیم یک اقدام غیرمنطقی و غیر اصولی است.
غفاری تصریح کرد: اگر تعاملات مدیریت شهرستان با مدیریت شهر بیشتر شود و با هماهنگی یکدیگر تصمیمگیری کنند، میتوان از موضوع لایروبی قناتها که آب بسیار زیادی در آنها وجود دارد، بهرهمند شد.
وی با بیان اینکه آب این قناتها به لحاظ کیفیت بسیار خوب است گفت: حتی میتوان از آب این قناتها برای آب شرب هم استفاده و در استفاده از آن برای آبیاری فضای سبز یا ذخیرهسازی استفاده کرد، در این زمینه راههای کارشناسی زیادی وجود دارد.
نظر شما