به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، داریوش بارانیبیرانوند امروز_ پنجشنبه یکم آذر_ در کنفرانس بینالمللی محیطزیست و سلامت شهری با بیان اینکه محیطزیست و سلامت شهری بسیار بااهمیت است، اظهار کرد: وجود مصائب و مشکلات محیطزیست که همچنان جامعه بشری را تهدید میکند.
وی افزود: اقدامات پلکانی دولتها در مواجهه با مسائل محیطزیست و مسائل تخریب آن و آلودگی منابع زیستمحیطی و انقراض گونهها، لزوم بازنگری در مسائل مربوط به این حوزه را بیشتر میکند.
شهردار خرمآباد گفت: ساحت معنوی محیطزیست جدای از ساحت مادی آن نیست و تنها راه نجات محیطزیست توسل به یک باور شرقی است.
وی بیان کرد: دین مبین اسلام نگاه بسیار درخشانی به مبانی محیطزیست دارد و از نگاه آن محیطزیست یک نعمت است؛ ما مخالف بهرهکشی از محیطزیست نیستیم، بلکه ناهمترازی بین تولید و مصرف و نبود موازنه بین تخریب و فرصت برای جایگزینی مسئله اصلی است.
بارانیبیرانوند گفت: محیطزیست نیازمند خودترمیمی است، در یک تفکر آموزشی کلیشهای آموختهایم که شهرها مهمترین مصرفکننده منابع، بزرگترین تولیدکننده زباله، بزرگترین کانونهای گرمایشی زمین و مهمترین تهدیدکنندههای محیطزیست هستند.
وی تصریح کرد: شهرها بزرگترین کانونهای تولید ثروت، آموزش، نخبگی و فرهیختگی، تولید ایده و ابتکار و راهکار هستند که برای نجات محیطزیست نیاز است.
شهردار خرمآباد گفت: لرستان و پهنه زاگرس یک پهنه نظرکرده با ظرفیتهای کمنظیر تاریخی با زیستبوم شگفتانگیز است، نبود آمایش سرزمینی در حوزه گردشگری موجب شده است سرزمینهای شمالی با تهدید جدی در حوزه محیطزیست مواجه باشند.
وی افزود: ظرفیتهای گردشگری استان در تراز بینالمللی است و با این ظرفیتهای کمنظیر شایسته رفاه و نعمت است، برای نیل به آن باید پهنه زاگرس را شناخت و معرفی کرد تا دیده و شنیده شود.
بارانیبیرانوند گفت: راهکارها و دانش نجاتدهنده محیطزیست در شهرها تولید میشود و شهرداری خرمآباد امیدوار است ریاست خود را بر کرسی محیطزیست به نحو مطلوب انجام دهد.
وی تصریح کرد: فضاسازی این کنفرانس به نام خرمآباد برای معرفی استان در تراز ملی و بینالمللی است و امیدواریم بتوانیم یک زیرساخت مناسب برای توسعه متوازن و پایدار مبتنی بر زیستبوم گردشگری برای این استان ایجاد کنیم.
نظر شما