به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ استعفای اعتراضی مهندس ایرانی از گوگل در راستای حمایت از مردم لبنان و فلسطین میرویم، در ادامه نیز رفع شدن ممنوعیت تحصیل همزمان دانشجویان مطرح شده است، همچنین ثبت شدن ملی پوشش محلی زنان و مردان قوم لُر و کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی مردم ایران به جنگزدگان لبنان نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.
تصمیم غیرتمندانه مهندس ایرانی؛ استعفا از گوگل در اعتراض به حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی
علیرضا ذاکری، نخبه ایرانی و دارنده مدال طلای المپیاد کامپیوتر با تصمیمی شجاعانه و بیسابقه، همکاری خود را با شرکت گوگل به دلیل نقش این شرکت در حمایت از رژیم صهیونیستی قطع کرد، این اقدام جسورانه، بار دیگر تعهد نخبگان ایرانی به اصول انسانی و ارزشی را نشان داد و موجب بازتابهای گستردهای در محافل علمی و فناوری جهان شد.
وی در بیانیهای که در شبکههای اجتماعی منتشر کرد، نوشت: «خوشحالم که اعلام کنم از گوگل خارج شدم! چرا که این تصمیم منعکسکننده ارزشهای من است. زندگی کردن به گونهای که با اصول انسانی و اخلاقیتان در تضاد باشد، بسیار دشوار است.»
این نخبه ایرانی در بیانیه خود اعلام کرد که تصمیمش برای استعفا آسان نبود، اما نمیتوانست با وجدان خود کنار بیاید و به همکاری با شرکتی ادامه دهد که با رژیمهای سرکوبگر همکاری میکند، امیدوارم این تصمیم الهامبخش دیگر افرادی باشد که در موقعیتهای مشابه قرار دارند و به آنها جرأت دهد که اصول خود را اولویت دهند.
ذاکری عنوان کرد: چه فایدهای دارد که انسان تمام دنیا را به دست آورد، اما روح خود را از دست بدهد؟ وی از دیگر نخبگان و متخصصان خواست تا در برابر رژیمهای سرکوبگر و سیاستهای استعماری آنها ایستادگی کنند و از اصول انسانی خود کوتاه نیایند.
ممنوعیت تحصیل همزمان دانشجویان رفع شد
در رأی دیوان عدالت اداری آمده است؛ موضوع تبصره ماده ۱۹ و تبصره ۴ ماده ۴۸ آئیننامه مربوط به دورههای تحصیلی موضوع ابلاغیه شماره ۲/۴۳۰۶۹ مورخ ۱۳۹۷/۳/۱ معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه فقهای شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که به شرح زیر اعلام میشود:
«اطلاعیه ممنوعیت ممنوعیت تحصیل همزمان دانشجویان در تبصرههای مورد شکایت نسبت به مواردی که مصلحت کشور اقتضا میکند، افراد خاصی که توانایی آن را دارند و لازم است در دو یا چند رشته تحصیلی به صورت همزمان تحصیل کنند، خلاف موازین شرع است، البته باید در عین اینکه مثل ضوابط این مصوبه اعمال میشود طریقی برای رعایت این جهت هم رجوع داشته باشد.»
پوشش محلی زنان و مردان قوم لُر ثبت ملی شد
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس کشور که ۲۴ مهر تشکیل شده است، ۱۴ پرونده از استان یزد، ۱۰ پرونده از استان لرستان و دو پرونده به صورت منطقهای مطرح شد که در نهایت، ۱۹ پرونده از جمله پروندههای «پوشش محلی زنان قوم لر» و «پوشش محلی مردان قوم لر» بهصورت منطقهای (مشترک میان چند استان) در فهرست ملی میراث ناملموس به ثبت رسید.
نظر شما