به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرکنژاد در وبینار مشترک همکاریهای جامع اصفهان-تلانگانا (هند) اظهار کرد: اصفهان شهری با جمعیت دو میلیون نفر است که در مرکز ایران واقع شده و سه دوره پایتخت ایران بوده است؛ در اصفهان بناهای تاریخی زیادی وجود دارد که این شهر را نسبت به سایر شهرهای جهان متمایز کرده است.
وی با بیان اینکه اصفهان سه اثر ثبت شده در میراث ملی دارد و جزو شهرهای تاریخی دنیا به حساب میآید، افزود: شهر اصفهان ظرفیتهای متنوعی در زمینههای مختلفی همچون فرهنگی و هنری ایجاد کرده است و دو رویداد مهم و ویژه «جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان» و «جشنواره پوپک» در شهر اصفهان در سطح بینالمللی برگزار میشود.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با بیان اینکه برگزاری این رویدادها موجب شده است تا بهعنوان یک ظرفیت و فرصت تعامل بینالمللی شهر را توسعه دهیم، ادامه داد: ۱۶ شهر خواهرخوانده داریم و سعی میکنیم بهمناسبتهای مختلف تعاملات را بهلحاظ کیفی و کمی ارتقا دهیم، چراکه در شهر فرصتهای بسیار خوبی برای انتقال تجربه وجود دارد.
معرکنژاد خاطرنشان کرد: شهر اصفهان یکی از زیباترین و تمیزترین شهرهای ایران است و تجربه و دانش مدیریت شهری این کلانشهر در این زمینهها میتواند بهعنوان یک الگو و یک نمونه موفق به سایر شهرها منتقل شود.
وی با بیان اینکه علاوه بر این موارد، در زمینه اقتصادی وجود یک نمایشگاه استاندارد بینالمللی در شهر اصفهان که دارای تقویم و برنامه سالانه است، فرصتی برای حضور از جهت بازدید و به نمایش گذاشتن خدمات برای شهرهای مختلف دنیا فراهم شده است، تصریح کرد: نمایشگاههای اصفهان از نمایشگاههای پرمخاطب است و برای فعالان عرصه اقتصادی مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک اتفاق بینالمللی ویژه دیگر برای اصفهان افتاد و بهعنوان میزبان اتحادیه شهرهای تاریخی جهان در سال ۲۰۲۷ انتخاب شدیم، گفت: این موضوع موجب میشود از هماکنون بتوانیم دبیرخانه این اتحادیه را راهاندازی کنیم و نتیجه آن را به اعضا نشان دهیم، همچنین آوردههای مثبتی در ابعاد تاریخی و فرهنگی برای شهر داشته باشیم.
معرکنژاد اظهار کرد: اتحادیه شهرهای تاریخی ۱۳۵ عضو دارد که فرصت بینظیری برای ارتقای برند شهر اصفهان است و امیدوارم بتوانیم از این فرصت بهره کافی را ببریم.
وی تاکید کرد: برای شهرهای خواهرخوانده بهمنظور حضور در این دیدارها و تعاملات برای موارد فرهنگی و فرصتهای اقتصادی، خدمات و تسهیلاتی را قائل میشویم و شهرهایی که با ما تفاهمنامهداشته باشند را بهصورت ویژه در این مراودات در نظر میگیریم که این موارد میتواند برای شهر حیدرآباد نیز جزو موارد مثبت باشد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان گفت: از سال ۱۳۹۰ بهدنبال انعقاد تفاهمنامه خواهرخواندگی میان اصفهان و حیدرآباد بودیم که این امر میسر نشده بود، اما برگزاری این جلسه میتواند به فعالسازی و به نتیجه رساندن تفاهمها مؤثر باشد.
معرکنژاد با بیان اینکه در زمینه اقتصادی در مجموعه شهر و شهرداری فرصتهای خوبی برای سرمایهگذاری داریم، افزود: در حوزههای حملونقل عمومی، مترو و اتوبوس فرصتهایی برای سرمایهگذاری وجود دارد که شهر حیدرآباد میتواند از آن بهرهمند شود، همچنین ساخت هتل از جمله اهدافی است که شهرداری اصفهان دنبال میکند و حیدرآباد میتواند نقش مهمی در این زمینه داشته باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به طولانی شدن این مذاکرات با طرف هندی و طبق گفتوگو با نماینده وزارت خارجه قرار بر این شد که طی یک جلسه بهصورت وبینار تفاهمنامههای زیرمجموعه تفاهمنامه کلی خواهرخواندگی را بررسی کنیم؛ نهادهای دانشگاهی، اتاق بازرگانی، استانداری و میراث فرهنگی و شهرداری کنار هم آمدیم و با افراد متناظر در حیدرآباد گفتوگوهایی انجام دادیم و طی این گفتوگوها دو طرف بر امضای کلی تفاهمنامه تاکید کردند.
نظر شما