وزارت بهداشت به دنبال تقویت و شتاب‌بخشی به تولید علم است

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت به دنبال تقویت و شتاب‌بخشی به تولید علم است تا گام‌های بلندی برای سلامت روحی و جسمی جامعه برداشته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سیدجلیل حسینی ظهر امروز _سه‌شنبه بیست و نهم آبان_ در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: در تلاش هستیم که با برنامه‌ریزی صحیح، مشکلات موجود در حوزه‌های علوم پایه، بالینی و پرسنلی را به تدریج رفع کنیم و به سمت ایجاد محیطی شاداب و پویا برای اساتید و دانشجویان حرکت کنیم.

وی افزود: شناسایی تهدیدهای حوزه سلامت با هدف کاهش انواع بیماری‌ها محور فعالیت شورای امنیت غذایی و برنامه اولویت‌دار این وزارتخانه در دولت چهاردهم است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت به دنبال تقویت و شتاب‌بخشی به تولید علم است تا گام‌های بلندی برای سلامت روحی و جسمی جامعه برداشته شود.

حسینی تصریح کرد: در دولت چهاردهم فرصت استثنایی برای پیشبرد عدالت و رفع نابرابری‌ها در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد، چراکه رئیس جمهور از جامعه پزشکان است و توجه ویژه‌ای به مسائل بهداشت و سلامت دارد.

وی ادامه داد: امید می‌رود شورای امنیت و سلامت غذا نیز با عملکردی کاربردی، در کاهش بیماری‌ها نقش‌آفرینی کند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: مسئولیت آلودگی هوا و بیماری‌های ناشی از مواد خوراکی با شورای امنیت سلامت غذایی است و تمام تلاش این شورا حذف آلایندگی‌ها و تأمین سلامت خوراکی‌ها است.

حسینی افزود: امید می‌رود در این دوره علاوه بر وعده‌هایی که رئیس جمهور در شورای امنیت غذایی داشتند شاهد تحقق عدل و عدالت در کشور باشیم و با کاربردی کردن شورای سلامت و امنیت غذا شاهد کاهش بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن در کشور باشیم.

وی با بیان اینکه مسئولیت‌ها مانند دوی امدادی است عنوان کرد: هر مسئولی در هر دوره هر آنچه در توان دارد به کار می‌گیرند و در دوره بعد به همکار دیگری مسؤلیت را واگذار می‌کند، امید است رئیس جدید دانشگاه علوم‌پزشکی اراک دانشگاه را با سربلندی تمام مانند همیشه پیش ببرد.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: باید بتوانیم محیط شاداب در دانشگاه علوم پزشکی ایجاد کنیم تا اساتید و دانشجویان خود را صاحب دانشگاه بدانند.

حسینی با بیان اینکه قطع مازوت‌سوزی در اراک با درایت رئیس جمهور انجام شد، گفت: بیماری‌ها و مشکلاتی که برای سلامت مردم به وجود می‌آید ۲۰ تا ۲۵ درصد در وزارت بهداشت قابل پیشگیری است.

وی افزود: ۷۵ تا ۸۰ تا درصد بیماری‌ها در سازمان‌های دیگر قابل پیگیری است و بر همین اساس سازمان‌های مختلف وزارت صمت عضو شورای امنیت غذایی کشور هستند تا توانند پیگیر مسائل مربوط به سلامت مواد غذایی باشند.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با قدردانی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، مجموعه‌ای موفق و پیشتاز است و برای حفظ این موفقیت و سربلندی، نیاز است که اجزای مهم دانشگاه، یعنی اساتید و دانشجویان، آرامش خاطر داشته باشند و خود را صاحب دانشگاه بدانند.

به گزارش ایمنا، در این آئین از زحمات علیرضا امانی قدردانی و جواد نظری به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک معرفی شد.

کد خبر 812084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.