به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیتهای بسیار بالا در زمینه گردشگری است و به اذعان کارشناسان با تکیه بر این ظرفیت میتوان به توسعه اشتغال در این استان کمک کرد.
با آنکه همواره توجه به توسعه گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد از شعارهای مسئولان و نمایندگان مجلس بودهاست و حتی این موضوع با سفر هر مقام و مسئول کشوری از ریاست جمهوری گرفته تا معاون و مشاور وزیر نیز در کانون توجه قرار میگیرد، اما زیرساختهای گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد همچنان لنگ میزنند.
معلق بودن اجرای پروژه گردشگری پل معلق مهریان
پروژه پل معلق مهریان یاسوج یکی از بزرگترین پروژههای گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد است که قرار بود با اجرای آن تحول بزرگی در گردشگری استان صورت بگیرد و بنا به آنچه سرمایهگذار طرح در ذهن و بر روی کاغذ داشت این پروژه میتوانست به توسعه گردشگری و ثبت خاطرات شیرین در یاسوج کمک فراوانی بکند.
طرح گردشگری پل معلق تنگ مهریان دارای بخشهای مختلفی ازجمله پل معلق، زیپ لاین، سورتمه ریلی است و بنا به گفته معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و این طرح گردشگری میتواند روزی ۱۰ هزار نفر گردشگر را به یاسوج بکشاند.
کلنگ پروژه پل معلق مهریان در دومین سفر رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی به استان با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان به زمین زده شد، اما دیری نپایید که سرمایهگذار طرح از سنگاندازی ادارات دولتی نظیر منابع طبیعی و دانشگاه یاسوج در مسیر اجرای این پروژه خبر داد.
یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز _سهشنبه، بیستونهم آبان_ در نشست با سرمایهگذار پروژه تفریحی گردشگری پل معلق «تنگ مهریان یاسوج، اظهار کرد: گردشگری یکی از قابلیتهای بسیار خوب استان بهویژه در شهرستانهای شمالی است و مکلف به ایجاد زمینه و فراهم کردن بستر جهت سرمایهگذاری در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به گردشگر پذیر بودن شهر یاسوج، افزود: توسعه زیرساختهای گردشگری به کمک سرمایهگذاری بخش خصوصی در اطراف شهر یاسوج ضروری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پل معلق یکی از مهمترین پروژههای اقتصادی و گردشگری استان و ضرورت گردشگران است که در سال ۱۴۰۱ با اعتبار اولیه ۹۵۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم ۲۵۰ نفر طرح شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این طرح دارای بخشهای مختلفی از جمله زیپ لاین، سورتمه ریلی و سایر موارد است، گفت: این طرح مراحل مختلفی را طی کرد و در سفر دور دوم شهید رئیسی به استان کلنگ آن به زمین زده شد، اما به دلیل تداخلی که این طرح با پارک جنگلی دانشگاه یاسوج داشت عملیات اجرایی ادامه پیدا نکرد.
وی با تأکید بر اجرای طرحها بر مسیر قانون، تصریح کرد: با حضور رئیس دانشگاه یاسوج، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و سرمایهگذار مسائل و مشکلات این پروژه مطرح و توافقات خوبی حاصل شد.
رحمانی خاطرنشان کرد: در گام اول قصد داریم در عوض اراضی جنگلی مورد نیاز این پروژه را از طرح جنگلی دانشگاه یاسوج خارج کنیم و اگر مقدور بود در ادامه الحاق انجام شود در غیر این صورت با درخواست دانشگاه و ارائه طرح در نقطه دیگری واگذاری به دانشگاه را برای انجام کار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام دهیم تا بستر برای کار فراهم شود.
وی افزود: اجرای طرحهای بزرگ گردشگری نیاز به توجه همه دستگاههای اجرایی است و با رونق بخش گردشگری میتوانیم بخشی از معضل بیکاری جوانان استان را رفع کنیم.
نظر شما