به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدیکیا امروز _دوشنبه بیستوهشتم آبان_ در بازدید از تعدادی کارخانه صنعتی و تولیدی تیران به ظرفیت تولید در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: بخشی از تولیدات صنعتی این منطقه قابلیت صادراتی داشته و در صنایع مهم کشور مورد استفاده قرار میگیرد که با حمایت از آنها، ظرفیتهای تولید رشد پیدا کرده است.
وی افزود: در سالهای اخیر فناوریهای نوین و صنایع دانشبنیان به عرصه تولید در این شهرستان وارد شده و اقتصاد دانشبنیان متناسب با ظرفیت صنعتی و کشاورزی توسعه پیدا میکند.
فرماندار شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه فعالیت سنتی و به دور از فناوریهای نوین در این منطقه مرسوم بود، تصریح کرد: با ورود افراد صاحب فن، دانش و مهارت علمی در صنایع و کشاورزی، تجهیزات جدید و مدرن وارد عرصه تولید شده است.
محمدیکیا ادامه داد: دانشآموختگان دانشگاهها با راهاندازی واحدهای تولیدی، از علم و تجربه برای تولید استفاده کردهاند و توانستهاند فرصتهای تولیدی دو چندان نسبت به روشهای سنتی بهوجود بیاورند.
وی به تکنولوژیهای مدرن در سودآوری و کاهش آلایندگی اشاره کرد و گفت: فناوری به اقتصاد سرمایهگذاران کمک کرده است و همچنین آلایندگی و خسارت ناشی از حوادث کارگری را کاهش میدهد.
فرماندار شهرستان تیران و کرون یادآور شد: بهرهگیری از سوختهای سبز مثل انرژی خورشیدی بسیار مهم است و بر این اساس ایجاد مزرعه پنلهای خورشیدی با ارائه تسهیلات بانکی مورد اشتیاق قرار گرفته و این موضوع بهصورت خانگی و نیمه صنعتی در حال انجام است.
محمدیکیا خاطرنشان کرد: تسهیلات قرضالحسنه کمیته امداد برای مددجویان این نهاد حمایتی و دهکهای پایین موجب تولید برق بهواسطه انرژی خورشیدی شده و اشتغال آفرینی در این حوزه و تأمین بخشی از نیاز برق را به همراه دارد.
وی اضافه کرد: تولید و اقتصاد پویا نباید بهانهای برای تخریب محیط زیست و خسارت به سلامت باشد به همین خاطر تکنولوژیهای روز به سلامت و کاهش آلایندگی کمک کرده و مانع از شیوع بیماری خواهد شد.
نظر شما