رفع موانع تولیدی ۱۰۰۰ واحد صنعتی در یک سال گذشته

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور گفت: رفع موانع تولیدی ۱۰۰۰ واحد صنعتی در یک سال گذشته از جمله مهم‌ترین اقدامات بسیج بوده است و در حال حاضر بسیج وزارتخانه‌ها با رویکرد بومی‌سازی تجهیزات به دنبال رفع چالش کمبود کالاهای وارداتی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، مجتبی اصغری امروز _دوشنبه بیست‌وهشتم آبان_ در نشست خبری اجلاسیه کشوری پیشرانان صنعت و معدن با اشاره به اینکه بعد از تاکید رهبر معظم انقلاب برای رفع موانع تولید مأموریت فعال‌سازی صنعت آغاز شد، اظهار کرد: قرارگاه صنعتی خانم سال ۱۴۰۰ برگزار شد و مانند ستاد پشتیبانی که در جنگ داشتیم حمایت از صنعت به ویژه صنایع کوچک در دستور کار قرار داد.

وی افزود: در حال حاضر بسیج وزارتخانه‌ها با رویکرد بومی‌سازی تجهیزات به دنبال رفع چالش کمبود کالاهای وارداتی هستند، یعنی اگر بسیج وزارت نفت بتواند از طریق نوآوری و بومی‌سازی کالاهایی را وارد وندور لیست صنعت نفت کنند اقدام بزرگی محسوب می‌شود.

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور در پاسخ به خبرنگار ایمنا مبنی بر رفع موانع تولیدی برای واحدهای صنعتی خاطرنشان کرد: رفع موانع تولیدی ۱۰۰۰ واحد صنعتی در یک سال گذشته از جمله مهم‌ترین اقدامات بسیج بوده است، در همین راستا با توافقی که با سازمان شهرک‌های صنعتی ۸۰ کلینیک صنعتی راه‌اندازی شد ۹۰ کارگروه در این کلینیک در حال ارائه مشاوره به صنایع هستند.

اصغری اضافه کرد: در اجلاسیه کشوری پیشرانان صنعت و معدن ۲۵۰ مدیر صنعتی به نمایندگی از ۵۰۰۰ شرکتی که از خدمات بسیج استفاده کرده‌اند حضور دارند و اعتقاد ما این است که صنایع کوچک بتوانند از مزیت‌های صنایع بزرگ برای رقابت‌پذیری استفاده کنند که رونق به اقتصاد ایران بازمی‌گردد.

وی تصریح کرد: طی سال‌های اخیر شرکت‌هایی که حمایت شده‌اند صادراتی بوده‌اند و به همین دلیل بعضی شرکت‌ها توانسته‌اند به رشد صادرات برسند، اما در مقطع کنونی مهم‌ترین اولویت بسیج صنایع، اشتغال است.

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور تاکید کرد: در این اجلاسیه پنج پنل تخصصی در حوزه تأمین مالی، ناترازی، گمرک، بیمه و مالیات و تخصیص ارز خواهد بود و در بخش دوم ۴۰۰ متخصص از وزارتخانه‌ها در قالب هیئت‌های اندیشه‌ورز ساماندهی شده‌اند؛ طبق بیانیه گام دوم انقلاب اگر مطالبه‌گری را در صدر برنامه‌های بسیج وزارتخانه‌ها قرار دهیم می‌توانیم در پیاده‌سازی راهبردهای کلان اقتصادی اقدام کنیم.

اصغری با بیان اینکه مهمترین چالش صنایع ناترازی انرژی است، عنوان کرد: قطعی برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان باعث آسیب به صنایع می‌شود و به همین دلیل در گروه‌های اندیشه‌ورز وزارت نفت تصمیم گرفته شد که مخازنی از گاز در نزدیکی شهرک‌های صنعتی ایجاد و دغدغه صاحبان صنایع رفع شود.

وی گفت: باید توجه داشت که میزان تولید گاز کشور نیز به قدری نیست که ذخیره گسترده انجام شود، همچنین بسیج معتقد است که نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کنار شهرک‌های صنعتی ایجاد شود که با مدل عرضه برق تولیدی در بورس انرژی می‌تواند یک مدل اقتصادی باشد، در همین زمینه پیشنهاداتی به سازمان شهرک‌های صنعتی دادیم.

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور افزود: سال گذشته برای سرمایه‌گذاری در تولید انرژی تجدیدپذیر ۴۰۰۰ متر زمین اعطا شد، اما تاکنون به بهره‌برداری نرسیده است، چراکه در زمینه تأمین داخلی تجهیزات و پنل‌های خورشیدی مشکل وجود دارد.

اصغری ادامه داد: از طرف دیگر برای واردات تجهیزات نیروگاه‌های تجدیدپذیر تخصیص ارز انجام نشده است و باید در این زمینه تسهیلات لازم ارائه شود، همچنین نمایشگاهی در اجلاسیه کشوری پیشرانان صنعت و معدن برگزار می‌شود و ۵۰ محصول نوآورانه‌ای که توسط وزارتخانه‌ها تولید و در اختیار صنایع قرار گرفته به نمایش درآورده می‌شود.

کد خبر 811681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.