کشف تونل میان‌ستاره‌ای در منظومه شمسی

دانشمندان به تازگی با استفاده از تلسکوپ فضایی eROSITA، شبکه‌ای کیهانی را در حباب داغ محلی (LHB) منظومه شمسی کشف کرده‌اند که به صورت فلکی قنطورس منتهی می‌شود، این یافته‌ها می‌تواند نشان‌دهنده اتصال حباب داغ محلی به ابرحباب‌های دیگر در فضا و وجود شبکه‌ای عظیم و داغ در کیهان باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، گروهی از دانشمندان با استفاده از تلسکوپ فضایی eROSITA به کشف پدیده‌ای شگفت‌انگیز در حباب داغ محلی (LHB) منظومه شمسی دست یافته‌اند. این کشف نشان می‌دهد که ساختارهایی شبیه به تونل میان‌ستاره‌ای از این حباب به سمت صورت فلکی قنطورس کشیده شده است. این تونل‌ها ممکن است اتصال میان حباب داغ محلی ما و دیگر ابرحباب‌های عظیم در فضا را آشکار کنند.

محققان باور دارند که این تونل میان‌ستاره‌ای می‌تواند شبکه‌ای از حباب‌های داغ و گسترده در فضا را به هم پیوند دهد. این حباب‌ها حاصل انفجارهای ابرنواختری کهن هستند و از گازهایی با دمایی نزدیک به میلیون‌ها درجه تشکیل شده‌اند. به نظر می‌رسد این شبکه کیهانی به مانند تار عنکبوتی در سراسر جهان گسترش یافته و شاید روایت جدیدی از ساختار کیهان را به نمایش بگذارد.

بر اساس این مشاهدات، دانشمندان معتقدند که حباب داغ محلی ما، که حدود هزار سال نوری عرض دارد، به دیگر نواحی داغ و پرانرژی در فضا متصل است. این اکتشاف می‌تواند درک ما را از نحوه ارتباط بخش‌های مختلف جهان تغییر دهد و به سوالات اساسی درباره شکل‌گیری و ساختار کیهان پاسخ دهد.

این پژوهش‌ها همچنان ادامه دارد و محققان امیدوارند اطلاعات بیشتری درباره این شبکه کیهانی کشف کنند.

کد خبر 811544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.