مجید امیرفضلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: قطعی برق محبوسیهای داخل آسانسور را چندین برابر و این موضوع دردسرهای فراوانی را برای شهروندان ایجاد کرده است.
وی افزود: این روزها قطعی روزانه برق، گرفتاریهایی را برای شهروندان بهویژه در استفاده از آسانسور بهوجود آورده و تعداد عملیات نجات از آسانسور در آتشنشانی افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با اشاره به اینکه پس از شروع قطعیهای برق روزانه ۱۵ تا ۲۰ مورد عملیات نجات از محبوسی در آسانسور توسط آتشنشانی زنجان انجام میشود، گفت: البته در این عملیاتها هیچگونه خسارت جانی گزارش نشده و بیشتر فضای محبوس شدن در داخل آسانسور موجب دلهره و نگرانی افراد را شده است.
وی با تأکید بر تماس با شماره ۱۲۵ آتشنشانی پس از محبوس شدن در آسانسور گفت: طبق اصول ایمنی همه آسانسورهای ساختمانها باید دارای برق ذخیره باشند تا در شرایط ویژه مورد استفاده باشد، اما در زنجان چنین زیرساختهایی وجود ندارد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان افزود: بهیقین مجهز شدن ساختمانها به زیرساختهای مربوطه موجب کاهش حوادث این چنینی میشود و مشکلات در مواقع قطعی برق را کاهش خواهد داد.
نظر شما