به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر امروز _جمعه بیستوپنجم آبان_ در خطبههای نماز جمعه اراک اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) الگو و اسوهای بی تکرار برای جهانیان است.
وی با بیان اینکه ایام فاطمیه فرصتی ارزشمند برای ترویج شخصیت حضرت زهرا (س) در بین بانوان است، افزود: تبیین سیره آن بانوی بزرگوار جامعه را در برابر توطئههای دشمنان بیمه میکند.
امام جمعه اراک تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) الگوی تمام فضیلتها و ارزشها است و انسانهای روی زمین برای رسیدن به رستگاری باید به جای الگوهای غربی و شرقی، از سیره و روش این بانوی بزرگ تبعیت کنند.
درینجفآبادی افزود: اسلام مقام بانوان را در جامعه احیا کرد و با فرهنگ جاهلیت مبارزه کرد، امروز در دنیای غرب، زن به عنوان ابزار در نظر گرفته میشود و زنان در غرب هیچ جایگاهی ندارند.
وی ادامه داد: دوران زندگی حضرت فاطمه (س) به سه بخش تقسیم میشود، از تولد تا هجرت که هشت سال نخست زندگانی حضرت را در برمیگیرد.
امام جمعه اراک اظهار کرد: در دوران کودکی حضرت زهرا (س)، وفات حضرت ابوطالب و مادرشان حضرت خدیجه و هجرت به مدینه و دوره دوم از هجرت تا رحلت پیامبر (ص)، ازدواج با امام علی (ع) و تولد فرزندان آن حضرت و ماجراهایی همچون مباهله و جنگهای صدر اسلام از وقایع این دوران است.
درینجفآبادی تصریح کرد: دوره سوم زندگی بانوی دوعالم از رحلت پیامبر تا شهادت حضرت فاطمه (س) که داستان غصب فدک، دفاع از ولایت امیرالمؤمنین (ع) و شهادت حضرت زهرا (س) را تشکیل داده است.
وی اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) برای همه انسانها اسوه حسنه است، حتی بر اساس روایات موجود از اهل بیت عصمت و طهارت (ع) این بانوی بزرگ اسلام برای اهل بیت (ع) نیز اسوهای حسنه به شمار میرود.
امام جمعه اراک افزود: حضرت زهرا (س) نه تنها به عنوان فرزند پیامبر (ص) بلکه به لحاظ ارزش بالای انسانی و قداست وجودی در نزد خداوند از جایگاه ویژه ای برخوردار است، نزول سوره کوثر از نشانههای شأن والای حضرت فاطمه (س) در نظر خداوند متعال است.
آیتالله درینجفآبادی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی زمینه پرداختن به مفاهیمی پر ارزش همچون جایگاه زنان در جامعه را فراهم کرد، شرایطی که در طول تاریخ بر زنان گذشته بسیار اسفبار بوده است و نمونه آن برخورد اعراب جاهلی با دختران و زنان است، اما اسلام با ورود خود جایگاه زن را در جامعه تغییر داد و با تفکرات جاهلی به شدت برخورد کرد.
وی افزود: حضرت فاطمه (س) وظایف خود در جایگاه مادری، همسری و فرزندی را به بهترین شکل انجام دادند و الگوی بارزی برای زنان و مردان مسلمان هستند.
امام جمعه اراک تاکید کرد: از نظر اسلام زن و مرد دارای ارزش و جایگاه یکسان هستند و در اساس انسانیت و هدف خلقت برابر هستند.
درینجفآبادی اظهار کرد: اولین مسئله جهان اسلام، مسئله غزه و لبنان است و از تمام مسلمانان جهان انتظار میرود از مردم مظلوم غزه و لبنان حمایت کنند و به مبارزه با صهیونیستها بپردازند.
وی افزود: انسجام ملی، وحدت کلمه، یکپارچگی و حمایت از جبهه مقاومت و آمادگی و مجاهدت همه جانبه برای دفاع از حق و عدالت، وظیفه همه ماست.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: باید هوشیاری خود را بالا برده و از غفلت در برابر دشمنان بپرهیزیم، مسلمانان باید با وحدت کلمه و یکپارچگی مقابل صهیونیستهای جنایتکار ایستادگی کرده و از حقوق مردم بیدفاع غزه، فلسطین و لبنان دفاع کنند.
آیتالله درینجفآبادی ادامه داد: ترویج فرهنگ قناعت و صرفه جویی در جامعه الزامی است، نظام بانکی و ارزی ما باید به نحوی باشد که جامعه را توانمند کند.
وی با بیان اینکه دولت باید با خیانت به بیتالمال و اختلاس مقابله کند و نباید هزینه به مردم تحمیل شود گفت: بهبود معیشت مردم، رفع مشکل بیکاری، توسعه کلان اقتصادی و تقویت ارزش پول ملی، با توجه به تولید رقابتی محقق میشود، بنابراین باید نسبت به این مهم برنامهریزیهای کاربردی تدوین و تدابیر لازم اندیشیده شود.
امام جمعه اراک افزود: تولید بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم در استان مرکزی را اقدامی قابل تقدیر است، البته با اصلاح شبکه آب کشاورزی و استفاده از روشهای نوین آبیاری میتوان گامهای بلندی برای افزایش تولیدات کشاورزی استان برداشت.
درینجفآبادی تاکید کرد: حضور در بازارهای جهانی با تولید رقابتی امکانپذیر است و صاحبان صنایع باید با تأمین نیاز داخل برای حضور در بازارهای منطقه و جهان هم برنامهریزی کنند.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بالای استان مرکزی در تولید انرژی خورشیدی، باید برای گسترش و استفاده بیشتر از انرژی خورشیدی همت کنیم و دولت هم زمینه سرمایه گذاری در این بخش را فراهم کند.
نظر شما