چالشتر منبع درآمدی برای اداره خود ندارد

رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد گفت: به صراحت اعلام می‌کنیم که مخالف با انتزاع چالشتر از شهرکرد هستیم و به وزیر راه و شهرسازی نیز اعلام کرده‌ایم، چرا که چالشتر منبع درآمدی برای اداره خود ندارد و از زمان مطرح شدن این موضوع تاکنون ارزش زمین‌ها کاهش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مصطفی حیدری ظهر امروز_پنجشنبه بیست‌وچهارم آبان_ در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد شورای ششم اظهار کرد: از شروع به کار شورای ششم تاکنون ۳۰۸ جلسه برگزار و بیش از ۱۵۰۰ مصوبه در راستای رفع مشکلات شهروندان انجام شده است.

وی افزود: همچنین از مجموع ۹ هزار نامه واصله به شش هزار نامه پاسخ داده شده است و در جهت پیگیری مشکلات شهری جلسات با حضور مدیران کل در صحن شورای اسلامی برگزار شده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه شورای شهر پل ارتباطی بین مردم و مسئولان است، گفت: پیگیری مطالبات مردم و رفع مشکلات شهر یکی از وظایف شورای شهر است اما متأسفانه تنگ‌نظری‌ها در استان ما موجب شد تا آنگونه که باید موفق نباشیم.

حیدری با اشاره به مشکلات ۲۵ ساله جهت بازگشایی ادامه کمربندی خاطرنشان کرد: نشست و توافقات زیادی با کشاورزان و مالکان انجام شد تا توانستیم پس از سال‌ها فاز دوم کمربندی به نتیجه برسد و در تلاش هستیم که اجرای فاز سوم جهت اتصال کمربندی به جاده خوزستان در اسرع وقت انجام شود.

وی گفت: همچنین پروژه روگذر طالقانی کاشانی با ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار به مدت ۹ ماه در دستور کار قرار دارد و از ماه آینده اقدامات آن انجامی‌شود که امیدوار هستیم، این پروژه به یک نماد در شهر تبدیل شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۸ پروژه عمرانی در دست اجرا است، تصریح کرد: احداث کمربندی به نام شهید خرازی در حال اجرا است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

حل مشکلات ترافیکی با تصویب طرح جامع شهرکرد محقق می‌شود

حیدری با بیان اینکه نقشه اطلس سرمایه‌گذاری شهرکرد نیز به تصویب رسیده است، ادامه داد: ۵۰ فرصت سرمایه‌گذاری با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است که سرمایه‌گذاران می‌توانند در شهرکرد سرمایه‌گذاری کنند.

وی افزود: در بودجه سال‌جاری شهرداری ۴۰ درصد جاری و ۶۰ درصد عمرانی است که حدود ۴۰۰ میلیارد تومان از بودجه امسال از محل فروش زمین باید محقق شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به تصویب طرح جامع شهرکرد پس از چندین سال گفت: در طرح جامع شهرکرد و طرح جامع ترافیک می‌توان بسیاری از مشکلات شهری را حل کرد.

حیدری با اشاره به انتزاع چالشتر از شهرکرد افزود: به صراحت اعلام می‌کنیم که مخالف با انتزاع هستم و به وزیر راه و شهرسازی نیز اعلام کرده‌ایم، چراکه چالشتر منبع درآمدی برای اداره خود ندارد و از زمان مطرح شدن این موضوع تاکنون ارزش زمین‌ها کاهش پیدا کرده است، در راستای انتزاع چالشتر باید از مردم چالشتر نظرسنجی شود.

وی با اشاره به رفع مشکلات زمین‌های دامداری در ناحیه غرب بیان کرد: مشکل آب زمین دام سبک در ناحیه غرب رفع و مشکل آب زمین دام سنگین نیز مرتفع خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اضافه کرد: در ناحیه غرب زمین برای احداث فضای سبز کم است اما با این حال اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده و اراضی نزدیک مخابرات، امامزاده سلطان سبزه‌پوش و سمت چالشتر برای احداث فضای سبز جدید در نظر گرفته شده است که امیدواریم مالکان همکاری لازم را به عمل آوردند.

حیدری ادامه داد: در آرامستان بهشت رحمت سه قطعه زمین برای آرامستان مهدیه، اشکفتک و چالشتر در نظر گرفته شده است که از این پس اموات این سه محله در آرامستان بهشت رحمت خاکسپاری شوند.

وی با اشاره به رفع مشکلات فاضلاب ناحیه غرب بیان کرد: ۱۰ میلیارد تومان اعتبار از محل تبصره سه به شرکت آب و فاضلاب پرداخت شد تا مشکل فاضلاب مردم ناحیه غرب را رفع کند.

دوره شورا همان ۴ ساله بماند

رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه با اشاره به هفت ساله شدن دوره شوراها نیز گفت: دوره شورا باید همان چهار ساله باشد و در دوره جدید باید از افراد جوان و جدید و با افکار نو استفاده کرد بنابراین مخالف با این طرح هستم.

حیدری در ادامه با اشاره به خرید ۳۹ دستگاه اتوبوس افزود: از این مجموع هفت دستگاه باقی مانده است که ۱۰ دستگاه در حال تحویل و هفت دستگاه دیگر نیز با همکاری دستگاه قضا، شرکت مربوطه ملزم به تحویل شده است.

وی با تقدیر از تلاش‌های شهردار شهرکرد گفت: شهرداران قبلی نیز اقداماتی انجام دادند اما در حال حاضر شاهد اقدامات و تحولات خوبی در سطح شهر هستیم که از شهردار شهرکرد تقدیر می‌کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اضافه کرد: در حال حاضر ۱۱۴ کد درآمدی فعال در شهرداری وجود دارد و همین فعال بودن کدها منجر به افزایش بودجه سال‌جاری شهرداری شده است.

حیدری با بیان اینکه فضای سبز شهرکرد با کمبود آب مواجه است، گفت: از مجموع ۱۵ حلقه چاه در حال حاضر شش حلقه چاه آب فعال است و اجازه کف‌شکنی نداریم، بنابراین ناچار هستیم از انتقال پساب برای فضای سبز استفاده کنیم.

وی با اشاره به سرنوشت برج دوقلو نیز بیان کرد: ما وارث یک اتفاق ناگوار هستیم اما برای آخرین‌بار این برج با مبلغ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته شده است که امیدوار هستیم به فروش برسد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد خاطرنشان کرد: شاید امروز حال شهر خوب نباشد اما نسبت به گذشته، شهر حال بهتری دارد و در تمام نقاط شهر شاهد تحولات اساسی هستیم.

حیدری با اشاره به فرونشست شهرکرد گفت: برای جلوگیری از فرونشست شهرکرد و دشت شهرکرد تنها شهرداری نیست و باید همه دستگاه‌ها به میدان بیایند تا در آینده شاهد فرونشست‌ها نباشیم.

وی گفت: ساماندهی دست‌فروشان و ساماندهی پایانه مسافربری سامان نیز در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 810639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.