سیدمحمود فاطمی عقدا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه در ساخت واحدهای بلند مرتبه تأمین پارکینگ الزامی است و معابر ورودی و خروجی با مطالعات کارشناسی طراحی میشود؛ بلندمرتبه سازی نهتنها تأثیری در تشدید ترافیک ندارد، بلکه در کاهش بار ترافیکی نیز اثر مثبت دارد.
وی افزود: بلندمرتبهسازی در شهرهای بزرگ و کلانشهرها که با مشکل تأمین زمین روبهرو هستیم، یکی از راهکارهای رفع مشکلات بخش مسکن و کمبود زمین است، به عبارت دیگر توسعه عمودی بخشهایی از شهرها که امکان بلندمرتبهسازی در آنها وجود دارد، میتواند در تأمین مسکن شهروندان مؤثر باشد.
بلندمرتبهسازی نقش بسزایی در بهینهسازی مصرف آب دارد
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اجرای سیاست مرتبهسازی در کلانشهرها و شهرهای بزرگ مستلزم بررسی، شناسایی کامل و مطالعات دقیق کارشناسی است در همین حال بین بحثهای محیط زیستی، ترافیک و بلندمرتبهسازی ارتباط معنادار و مستقیمی وجود دارد، بنابراین بحث بلندمرتبهسازی در شهرهای بزرگ و کلانشهرها باید با ملاحظات کامل کارشناسی و مطالعات جامع عملیاتی شود.
فاطمی عقدا بر نقش بلندمرتبهسازی در مصرف آب، تصریح کرد: بلندمرتبهسازی با اصول کارشناسی میتواند نقش بسزایی در مصرف بهینه آب داشته باشد، در همین حال بلندمرتبهسازی یکی از راهکارهای مناسب برای تأمین مسکن در شهرهای بزرگ و کلانشهرها است که با مشکل مسکن و کمبود زمین روبهرو هستند.
وی تاکید کرد: برخلاف آنچه که گفته میشود، بلندمرتبهسازی نهتنها سبب تشدید مشکلات ترافیکی نمیشود، بلکه ممکن است اثر معکوس نیز داشته باشد و سبب کنترل ترافیک شود، چراکه در بلندمرتبهسازی تأمین پارکینگ و طراحی ورودی و خروجی شریانهای ترافیکی الزامی است.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران اضافه کرد: همه این موارد مورد مطالعه دقیق کارشناسی قرار میگیرد و متناسب با آن مجوز ساخت داده میشود، بنابراین بلندمرتبهسازی در تسهیل ترافیک تأثیر مستقیم دارد.
نظر شما