ترسیم چشم‌انداز آینده اصفهان با تکیه بر رویدادهای ویژه برای نوجوانان، کودکان و خانواده‌ها

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اصفهان با تمرکز بر توسعه حوزه‌های فرهنگی، هنری و گردشگری در تلاش است چشم‌انداز آینده خود را با تکیه بر رویدادهای ویژه و پروژه‌های نوین برای نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها ترسیم کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _یکشنبه بیستم آبان_ در آئین افتتاحیه و رونمایی از پوستر چهارمین دوره مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان «پوپک» اظهار کرد: نگاه اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان بر سیاست‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر و نوجوان تمرکز دارد؛ این رویکرد مجموعه‌ای از برنامه‌ها را در این حوزه به همراه داشته است که باید به آن توجه کرد؛ برنامه‌هایی همچون جشنواره پوپک و رویدادهای دیگر در همین راستا بوده است.

وی افزود: سال‌ها است درباره نقش اصفهان به‌عنوان شهری صنعتی با فضای سخت یا شهری با افق فناوری و گردشگری بحث شده است؛ اگر اصفهان قرار است در افق فناوری و گردشگری توسعه پیدا کند، باید مسیر خود را مشخص کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: برنامه‌های پراکنده در حوزه صنایع سخت و گردشگری، چالش‌های محیط زیستی ایجاد می‌کند و با برنامه‌های فرهنگی سازگار نیست.

صالحی با اشاره به چشم‌انداز گردشگری اصفهان گفت: چشم‌انداز اصفهان به‌وضوح مشخص کرده که حرکت به سمت حوزه فناوری و گردشگری است، بنابراین تمام برنامه‌های داخلی استان و شهر باید بر مبنای این چشم‌انداز تنظیم شود.

وی گفت: برنامه ۱۴۱۰ شهرداری نیز بر اساس این افق تنظیم شده و بخشی از اهداف آن توجه به گردشگری به‌عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی مدیریت شهری است و شامل توجه به خانواده و تمام اعضای آن شامل نوجوانان، جوانان، کودکان، میان‌سالان و سالمندان نیز می‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در حوزه گردشگری، اصفهان باید یا بر رویدادها تمرکز کند، دستاورد محور باشد، جاذبه‌ای خاص ارائه دهد یا برای مخاطبان خاص برنامه‌ریزی کند، بیان کرد: سیاست‌گذاری‌های فرهنگی و اجتماعی شهر نیز در راستای تمرکز بر رویدادها و مخاطبان خاص تنظیم شده است؛ اصفهان با تکیه بر دستاوردهای گذشته و برنامه‌های فرهنگی و تاریخی خود باید این مسیر را ادامه دهد.

صالحی خاطرنشان کرد: جشنواره‌هایی همچون پوپک، خندستان، جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان و المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان در همین راستا فعالیت می‌کند تا با زبان هنر و رویدادها آینده‌ای روشن برای گردشگری و فرهنگ اصفهان رقم بزند.

وی ادامه داد: پروژه‌هایی نظیر سرزمین نوجوان، تقویت زیرساخت‌های تفریحی همچون «شهر رویاها» و «باشگاه نوجوان» از جمله برنامه‌های شهرداری است؛ این پروژه‌ها نه‌تنها به جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به یک نماد بین‌المللی برای اصفهان تبدیل شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت هنر و رویدادها برای تعامل با دنیا و ارائه چهره واقعی ایران و اصفهان به جامعه جهانی، یکی از اهداف این برنامه‌ها است، گفت: این ارتباطات می‌تواند به بهبود تصویر ایران در خارج از فضای رسانه‌ای بسته کمک کند و ارزش افزوده‌ای برای تمام گروه‌های اجتماعی به‌ویژه نسل‌های آینده اصفهان فراهم آورد.

کد خبر 809438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.