بهره‌برداری از ۷۰ پروژه شهری اصفهان تا ابتدای ۱۴۰۴/تأمین منابع مالی چالش‌ مهم پروژه‌ها است

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در حال حاضر ۷۰ پروژه اصلی در ۴۰ گروه تعریف شده است که بسیاری از آن‌ها در نیمه راه یا مراحل پایانی قرار دارد و امیدواریم با پیگیری، هماهنگی و رفع چالش‌های موجود، این پروژه‌ها تا پایان سال جاری و ابتدای سال آینده به بهره‌برداری برسد.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بررسی روند پیشرفت و مشکلات پروژه‌های شاخص شهر اصفهان و اهمیت تسریع در اجرای این پروژه‌ها اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰ پروژه اصلی در ۴۰ گروه تعریف شده است که بسیاری از آن‌ها در نیمه راه یا مراحل پایانی قرار دارد که امیدواریم با پیگیری، هماهنگی و رفع چالش‌های موجود، این پروژه‌ها تا پایان سال جاری و ابتدای سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: از مهم‌ترین این پروژه‌ها، رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان است که از محدوده بزرگراه شهید دستجردی و سپاهان‌شهر آغاز شده است و با عبور از پل سردار شهید سلیمانی به منطقه ۱۴ و پل آفتاب و شهدای ورزشکار می‌رسد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: این مسیر حدود ۱۵ کیلومتر طول دارد و تمام آن در مرحله اجرا قرار دارد، همچنین زیرسازی‌های مسیر انجام شده و در منطقه خاتون‌آباد نیز تملک‌ها با همکاری مردم صورت گرفته است.

سامع گفت: پروژه پل‌های این رینگ، به‌دلیل ابعاد و ویژگی‌های منحصربه‌فرد، از پیچیدگی‌هایی برخوردار است و تلاش برای حل مسائل مالی و اجرایی مربوط به این پروژه‌ها همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به پروژه پل امام خمینی (ره) که قرار است خروجی‌های آن به سمت رهنان و منطقه ۱۱ تکمیل شود، ادامه داد: انتظار می‌رود این پروژه نیز تا دو ماه آینده به بهره‌برداری برسد و در اختیار شهروندان قرار گیرد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مباحثی درباره تأمین منابع آب پایدار برای شهر اصفهان در حال بررسی است و پروژه‌های مرتبط با تصفیه‌خانه‌های آب در بخش‌های مختلف به‌ویژه در شمال شهر به‌منظور تأمین آب بازیافتی برای فضای سبز اطراف شهر در حال انجام است.

سامع با بیان اینکه مدیریت پسماند و طرح‌های مرتبط با زباله‌سوزها و RDF نیز یکی دیگر از مباحث مطرح‌شده است، گفت: در این بخش، فراخوان‌هایی برای جذب سرمایه‌گذار منتشر شده است و در پروژه RDF سرمایه‌گذار مشخص شده و هدف این است که ضایعات پلاستیک و کاغذ به سوخت صنایعی همچون کارخانه‌های سیمان تبدیل شود.

وی افزود: تاکنون ۲۰ گروه از ۴۰ گروه پروژه‌های اولویت‌دار شهر اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تأمین منابع مالی به دلیل وضعیت اقتصادی شهر و کشور و رکود ساخت‌وساز یکی از چالش‌های مهم پروژه‌های شهری است، ادامه داد: شهرداری برای تأمین منابع مالی از روش‌های مختلفی همچون فروش املاک به‌منظور سرمایه‌گذاری، صدور اوراق مالی، عوارض آلایندگی و ارزش افزوده استفاده می‌کند.

سامع گفت: تمام این منابع به‌طور دقیق اولویت‌بندی و جدول پرداخت‌ها نیز تنظیم شده است تا روند پیشرفت پروژه‌ها بدون مشکل تأمین مالی ادامه پیدا کند.

کد خبر 809185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.