به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلصالائمه امروز _جمعه هجدهم آبان_ در آئین معارفه استاندار جدید مرکزی اظهار کرد: ظرفیتهای استان مرکزی بر مسائل و مشکلات آن غالب است و اگر مسئلهای حل نشده است، یا ما نتوانستیم یا فرصت کافی نداشتیم یا نیازمند عزم ملی بود.
وی افزود: حل جامع مسائل ریشهدار استان، جبران برخی عقبافتادگیهای چندین ساله، تحقق شرایط مطلوب و کم شدن فاصله با نقطه آرمانی، کماکان مستلزم همافزایی، پرهیز از تشتت و کار علمی و جهادی بیشتر است.
استاندار سابق مرکزی با بیان اینکه حرکت قطار انقلاب اسلامی بدون انحراف در مسیر پیشرفت و کسب توفیقات بیشتر است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی به دهه پنجم خود رسیده و تاکنون هیچ انقلابی در دنیا با این تجربه وجود ندارد.
مخلصالائمه اضافه کرد: رسیدن به قلههای آرمان انقلاب اسلامی، مستلزم تلاش همه دوستداران نظام است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم با تقدیر الهی پایان یافت و این دولت فرصتی برای تبیین دستاوردهای خود را نداشت، گفت: در یکهزار روز فعالیت دولت سیزدهم، خدمات ارزشمندی انجام شد و بارها رهبر معظم انقلاب از این دولت تمجید کردند.
استاندار سابق مرکزی ادامه داد: گفتمان «فساد ستیزی، عدالتطلبی، مردمگرایی» دولت سیزدهم، در استان مرکزی با تعریف گفتمان پیشران «هویت و پیشرفت» و به تأسی از راهبردهای کلان دولت مردمی، بهبود رویکردها در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در دستور کار جدی دولتمردان قرار گرفت.
مخلصالائمه افزود: مجموعه مدیریتی استان، تمام تلاش و ظرفیت خود را برای پیشرفت و شکوفایی این سرزمینِ غنی از استعداد انسانی و ظرفیتهای مادی و معنوی به کار بست و گامهای بلندی در بخشهای مختلف برداشته شد.
وی با اشاره به افزودن ۹۰۰ تخت بیمارستانی جدید در طول سه سال گذشته در این استان گفت: این استان در آستانه رسیدن به قطب درمانی بهویژه سرطان است و در زمینه دانشبنیانها هم گامهای بلندی در استان مرکزی برداشته شد.
استاندار سابق مرکزی تاکید کرد: گفتمان فساد ستیزی، عدالت طلبی و تلاش برای کم کردن وضع موجود و رسیدن به وضع مطلوب صورت گرفت.
مخلصالائمه ادامه داد: در دولت سیزدهم صدها واحد راکد و تعطیل صنعتی، کشاورزی و خدماتی استان به مدار تولید بازگشت و امروز صنایعِ پیشران و مادر استان که به عنوان نگین صنعت کشور شناخته میشوند در حال بازگشت به جایگاه اصلی خود هستند.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم هپکو از رکود به صادرات رسید و قراردادهای مهم در آذرآب، واگنپارس و ماشینسازی منعقد شد اظهار کرد: امسال نرخ بیکاری این استان به ۴.۳ درصد و به کمترین نرخ در تاریخ خود و در بین همه استانهای کشور رسید.
استاندار سابق مرکزی افزود: همچنین احراز رتبه اول در محیط کسب و کار برای چند دوره متوالی، تحقق ۱۵۵ درصدی درآمدی استان مرکزی در سال گذشته، فعالسازی و توسعه معادن و آزادسازی پهنههای معدنی، خروج کشاورزی از سایه صنعت و تولید ۵۰۰ هزار تن گندم با شکسته شدن رکورد این محصول و قرار گرفتن کشاورزی بر مدار دانش روز، از جمله اقدامات انجام شده در این استان است.
مخلصالائمه ادامه داد: به میزبانی استان از مسئولان ملی در این مدت، نشانههای رشد و ثبات اقتصادی و رونق فرهنگی و اجتماعی در استان پدیدار شده و روایت مستند اقدامات دولت مردمی در کتاب «رهاورد خدمت» گردآوری و منتشر شده است.
وی گفت: خروج کشاورزی از سایه صنعت و تولید بیش از ۵۰۰ هزار تن محصول راهبردی گندم و خرید تضمینی بیش از ۴۳۹ هزار تن گندم، شکسته شدن رکورد جوجهریزی، احیای واحدهای دامپروری، افزایش ظرفیت سردخانهای و صنایع تبدیلی استان، رشد ۲۹۰ درصدی ارزش تولیدات شیلاتی، پیشرویی در اجرای سامانههای نوین آبیاری، قرار گرفتن کشاورزی بر مدارِ دانشِ روز و اجرایی شدن طرح بر زمین مانده اصلاح الگوی کشت و کسب رتبه نخست طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان و پیشگامی در نهضت احیای نان کامل از دیگر اقدامات صورت گرفته در بخش کشاورزی در استان مرکزی است.
استاندار سابق مرکزی خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم تخصیص بودجه عمرانی استان با جهش چشمگیری مواجه شد و طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان صرف شد.
مخلصالائمه افزود: پیشتازی در حوزه گازرسانی به عنوان نخستین استان سبز کشور، تقویت و پایداری شبکه برق، تحول صنعت برق در مسیر مدیریت ناترازی و گام بلند استان مرکزی در استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و ظرفیتسازی صورت گرفته برای تولید بیش از ۱۶۰۰ مگاوات برق خورشیدی از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه زیرساختی است.
نظر شما