رهاسازی مواد پلاستیکی در اراضی کشاورزی قزوین ممنوع است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: رهاسازی هرگونه مواد پلاستیکی که منجر به آلودگی و تخریب خاک شود، در اراضی کشاورزی ممنوع است و متخلفان توسط سازمان جهاد کشاورزی به دستگاه قضائی معرفی خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدحسین عطایی عصر امروز _چهارشنبه شانزدهم آبان_ در نشست مشترک عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان در مجلس با اعضای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بازوی توانمند در کنار بخش کشاورزی است.

وی افزود: بزرگ‌ترین ضربه به بخش کشاورزی استفاده نکردن به موقع از مشاوران و کارشناسان نظام مهندسی است، در همین راستا اقدامات خوبی در راستای ارتقای جایگاه نظام مهندسی کشاورزی در استان قزوین انجام شده است و جای بیشتری برای کار و ارتقای این نظام صنفی وجود دارد.

دغدغه‌های اعضای نظام مهندسی کشاورزی رفع شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه بازدید عضو کمیسیون کشاورزی مجلس فرصت مناسبی برای بیان دغدغه، مشکلات و موانع توسعه نظام مهندسی کشاورزی است، خاطرنشان کرد: نظام مهندسی کشاورزی یک نظام صنفی است که در پی حفظ حقوق و جایگاه اعضا آن است که باید در این شرایطی دغدغه اعضا را برطرف کند.

عطایی اضافه کرد: جهاد کشاورزی همچون گذشته پشتیبان و حامی نظام مهندسی کشاورزی است که با بهره‌مندی از دیدگاه نمایندگان مجلس عضو کمیسیون کشاورزی می‌توان در جهت ارتقا بخش حرکت کرد.

وی با اشاره به وضعیت کشت زیرپلاستیک در استان قزوین عنوان کرد: رهاسازی هرگونه مواد پلاستیکی که منجر به آلودگی و تخریب خاک شود، در اراضی کشاورزی ممنوع است و متخلفان توسط سازمان جهاد کشاورزی به دستگاه قضائی معرفی خواهند شد.

کشت زیرپلاستیک در ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر ضرورت استفاده از مالچ‌های مقاوم و استاندارد اضافه کرد: این مالچ‌ها تخریب‌ناپذیر بوده و قابلیت جمع‌آوری از مزارع و بازیافت را دارد می‌تواند در پیشگیری از آلودگی و تخریب خاک مؤثر باشد.

عطایی اضافه کرد: در سال زراعی آینده بیش از ۲۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین به روش کشت زیرپلاستیک با روش مالچ‌پاشی زیر کشت می‌رود و استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها برای تأمین منابع اعتباری، تسهیل ارائه خدمات و نهاده‌های مرتبط با این طرح به کشاورزان ضروری است.

وی ادامه داد: این طرح به صورت پایلوت در سطح چهار هکتار از مزارع صیفی کاری روستای طرویزک شهرستان تاکستان توسط گروه توسعه پایدار و امور فناوری سازمان جهاد کشاورزی با همکاری مدیریت زراعت اجرا شده است.

کد خبر 808263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.