به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک یا آنروا (UNRWA) در دسامبر ۱۹۴۹ توسط سازمان ملل متحد بنا شد. بودجه این آژانس بهطور کامل از محل کمکهای داوطلبانه کشورهای عضو سازمان ملل تأمین میشود. آنروا بخشی از بودجه خود را نیز از بودجه منظم سازمان ملل دریافت میکند که بیشتر برای هزینههای کارکنان بینالمللی استفاده میشود.
خدمات این آژانس شامل آموزش، مراقبتهای بهداشتی، امداد و خدمات اجتماعی، زیرساختها و بهسازی اردوگاههای پناهندگان، تأمین مالی خرد و کمکهای اضطراری از جمله در زمان درگیریهای مسلحانه است. مجمع عمومی سازمان ملل با توجه به نبود هیچگونه راهحلی برای مشکل پناهندگان فلسطینی، بارها مأموریت آنروا را تمدید کرد که سررسید آخرین تمدید آن تا سیام ژوئن ۲۰۲۶ است.
آنروا از نظر تعهد دیرینه خود به پناهندگان منحصربهفرد است و به رفاه و توسعه انسانی چهار نسل از آوارگان فلسطینی کمک کرده است، یعنی افرادی که محل سکونت عادی آنها در دوره اول ژوئن ۱۹۴۶ تا پانزدهم می ۱۹۴۸ فلسطین بوده است و در نتیجه جنگ، خانه و وسایل زندگی خود را از دست دادهاند.
خدمات آنروا برای همه کسانی در دسترس است که در مناطق عملیاتی این سازمان زندگی میکنند، با تعریف آن از واجدین شرایط ثبتنام مطابقت دارند و نیازمند کمک هستند. زمانی که آژانس در سال ۱۹۵۰ فعالیت خود را آغاز کرد، به نیازهای حدود ۷۵۰ هزار پناهنده فلسطینی پاسخ میداد. امروزه حدود ۵.۹ میلیون پناهنده فلسطینی واجد شرایط دریافت خدمات آنروا هستند.
اسرائیل همکاری با آنروا را لغو کرد
رژیم اسرائیل امروز _دوشنبه چهاردهم آبان_ به سازمان ملل اعلام کرد که به همکاری با آنروا پایان میدهد. این رژیم صهیونیستی ضمن متهم کردن سازمان ملل متحد به تروریسم اعلام کرد که از این پس با سایر سازمانهای بشردوستانه جهان همکاری خواهد کرد. عملکرد رژیم اسرائیل پاسخی به تصویب دو قانون با آرایی توسط جامعه بینالمللی بود که آن را محکوم به جنایت در سرزمینهای اشغالی میکرد که بهشدت شرایط انسانی در غزه را وخیم کرده است.
در همین حال شهرکنشینان رژیم اسرائیلی جنایت دیگری را در کرانه باختری اشغالی در شهر البیره واقع در قلب سرزمین فلسطین انجام دادند. تصاویر ویدئویی این قتل عام حاکی از به آتش کشیده شدن خودروها و ویران کردن خانههای فلسطینی است.
نظر شما