امضای تفاهم‌نامه برای تامین زمین ۱۲۵ هزار ایثارگر بدون مسکن

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از انعقاد تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی برای تامین زمین ۱۲۵ هزار ایثارگر بدون مسکن خبر داد و گفت: برای ۶۰۰۰ ایثارگر استان گیلان هنوز تامین زمین انجام نشده است که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان امروز _شنبه دوازدهم آبان_ سعید اوحدی در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گیلان در سالن غدیر استانداری با ابراز خرسندی از حضوری دوباره در گیلان اظهار کرد: حضور در گیلان برای بنده یک توفیق و افتخاری بزرگ است زیرا در این استان فرماندهان، شهدا و جانبازان بسیار بزرگی همچون شهیدان املاکی، خوش سیرت و حق‌بین وجود دارد.

وی با اشاره به وجود انسجام و وفاق در گیلان به منظور حل مشکلات استان و جامعه ایثارگری و خانواده شهدا افزود: با انسجامی که در گیلان وجود دارد امیدوارم تمامی مشکلات در حوزه‌های مختلف از جمله دغدغه‌های خانواده شهدا و ایثارگران برطرف شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید برای حل مسائل و مشکلات ایثارگران همت و عزم جدی داشته باشیم؛ زیبنده نیست که پس از گذشت ۳۵ سال از دوران دفاع مقدس، هنوز در موضوعات روزمره ایثارگران دچار عقب ماندگی‌هایی هستیم.

اوحدی با تاکید بر لزوم قدرشناسی از ایثارگران با حل مسائل و مشکلات این قشر معزز، تصریح کرد: ایثارگران در روزهای بسیار سخت به جبهه‌ها رفتند و وجود خودشان را در طبق اخلاص گذاشتند، اما اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور در دست دشمنان بماند، در حالی که دشمنان ایران اسلامی همه توان و ابزار و امکانات خود را به کار گرفتند تا ملت ایران را به زانو درآورند، اما شکست خوردند.

وی تبدیل وضعیت ایثارگران را یکی از دغدغه‌های مهم این قشر دانست و تصریح کرد: این موضوع را در بودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ آوردیم، اما ۹۸ درصد جامعه ایثارگری هنوز تبدیل وضعیت نشدند که سهم استان گیلان ۴۵۰۰ نفر است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیون تلفیق در موضوعات مرتبط با ایثارگران کوتاه نیایند، گفت: خداوند به شهید، جانباز و آزاده عزت داده و دل مردم با شهدا و ایثارگران همراه است.

اوحدی، با قدردانی از همت دولت چهاردهم در رفع مشکلات ایثارگران به ویژه مسکن و اشتغال، افزود: امیدواریم تا پایان سال بخشی از مشکلات بر زمین مانده ایثارگران حل شود.

وی اضافه کرد: در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای جانبازان نباید کم کاری کنیم و حتماً این موارد خریداری شود.

وی یکی از رویکردهای دولت وفاق ملی را نشان دادن نقش بانوان در دوران دفاع مقدس در کنار مردان رزمنده دانست و افزود: نقش زنان غیور و استوار ایران در دوران دفاع مقدس ویژه است، ما ۱۷ هزار زن شهید و جانباز و آزاده داریم که ۳۵ نفر آنان قطع نخاع هستند؛ بنابراین باید قدردان آنان باشیم و نقش آنان را در کشور برای نسل جدید بیان کنیم.

معاون رئیس‌جمهور پدیده‌های جهان را دارای ظاهر و باطن دانست و خاطرنشان کرد: فاصله ظاهر تا باطن با شناخت از بین می‌رود و لذا پدیده جنگ نیز این‌گونه است و امام راحل (ره) از روز اول فرمود که جنگ نعمت است؛ در حالی که شهرهای ما در تصرف دشمن و مردم گرفتار بودند؛ لذا اگر جنگ نعمت است، همه اجزای جنگ نیز نعمت است و باید از آن بهره ببریم.

اوحدی، دفاع مقدس را نعمت عظیم و گنجینه بزرگ و ثروت ماندگار ملت ایران دانست و تاکید کرد: باید نسبت به این نعمت شناخت قلبی پیدا کنیم، زیرا به برکت فرهنگ ایثار و شهادت سال‌های سخت جنگ را گذراندیم.

وی انصارالله یمن، حشد الشعبی عراق و حزب الله لبنان را گروه‌هایی الهام گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تصریح کرد: امروز انصارالله ضمن اقتدار، در جبهه مقاومت اثرگذار است و نعمت دفاع مقدس را نشان می‌دهد، این در حالی است که مقاومت یمن در محاسبات استکبار جهانی جایگاهی نداشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به کشتار و ویرانگری رژیم سفاک و پلید صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان گفت: امروز اسرائیل در بدترین شرایط تاریخ تشکیل این رژیم غاصب قرار دارد و در سراسر دنیا از انگلیس گرفته تا آمریکا شاهد تظاهرات میلیونی علیه صهیونیست‌ها هستیم و این چهره پلید آشکار شده است و اگر پشتیبانی استکبار نبود، اسرائیل یک هفته‌ای نابود می‌شد.

اوحدی با اشاره به رشادت شهدای جبهه مقاومت ایران در جنگ با داعش در هزار کیلومتر دورتر از مرزهای ایران، گفت: شهدای مدافع حرم در منطقه امنیت ایجاد کردند.

وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره شهدا استان گیلان، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی این کنگره به صورت استانی است، اما باید اثرگذاری ملی داشته و برای همه کشور باشد.

وی از انعقاد تفاهم نامه با وزارت راه و شهرسازی جهت تأمین زمین برای ۱۲۵ هزار ایثارگر فاقد مسکن خبر داد و گفت: برای ۶۰۰۰ ایثارگر استان گیلان نیز هنوز تأمین زمین انجام نشده است که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ انجام شود.

به گزارش ایمنا، در این جلسه هم چنین فرمانده سپاه قدس گیلان، نماینده شهرستان رودبار و رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شهرستان‌های رشت و خمام و تعدادی از اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

نشست با نخبگان شاهد و ایثارگر، بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت رشت، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و همچنین سخنرانی در مراسم یوم الله روز ۱۳ آبان در میدان شهدای ذهاب رشت از جمله برنامه‌های سفر ۲ روزه معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به گیلان است.

کد خبر 806886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.