سعید سعیدبخش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: زمانی که نخهای تولیدی طول بیشتری داشته و پیچش مناسبی ندارند، در روند تولید گیر کرده و پاره میشوند، که این امر موجب کاهش راندمان کارخانه میشود. از نظر کیفی، فرایندپذیری پلیمر بسیار عالی است. در این پروژه ما از تغییرات فنی استفاده کردیم و به جای تغییرات کلی که پیشنهاد خارجیها بود، تنها در طبقه همکف بهینهسازی انجام دادیم که به نظرم بهینهترین اقدام ممکن بود.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که داشتیم این بود که اپراتور باید نخ خام را تغییر میداد که منجر به ایجاد ضایعات میشد. در ماشینآلات جدید، این فرایند بهصورت اتوماتیک انجام میشود و در نتیجه حجم ضایعات بهطور قابل توجهی کاهش پیدا میکند. این کار نهتنها ضایعات را کاهش داد، بلکه کار اپراتورها را نیز راحتتر کرد.
مدیر کارخانه پلی اکریل گفت: پیش از امضای قرارداد، دو مرحله آزمایشی انجام دادیم و از مشتری بازخوردهای مثبتی دریافت کردیم. مشتریان از پاره نشدن نخها و بهبود کیفیت کار رضایت داشتند بهطوری که زمان فعالیت دستگاهها بدون ضایعات افزایش پیدا کرد و به ۳۶ تا ۳۸ ساعت رسید.
سعید بخش بیان کرد: فاز نخست پروژه در پانزدهم مهر آغاز شد و فاز دوم با تأمین نقدینگی مناسب بهزودی تکمیل و راهاندازی خواهد شد، همچنین یکی از مشکلات اساسی دیگر، وزن تیوبها بود که نیازمند بازرسی دستی بود، با خرید و بومیسازی دستگاه جدید، توانستیم این فرایند را خودکار کرده و وزن تیوبها را افزایش دهیم تا کار اپراتورها بهصورت مؤثرتر انجام شود.
وی تصریح کرد: با اتوماسیون جدیدی که طراحی و پیادهسازی کردهایم، تمام مراحل بستهبندی اتوماتیک شده و اپراتورها تنها نیاز به نظارت دارند. در حال حاضر، این سیستم میتواند پالتها را تا وزن ۱۱۰۰ کیلوگرم به صورت اتوماتیک بستهبندی کند که این خود موجب کاهش ۲۰ درصدی هزینه حملونقل برای مشتریان میشود.
مدیر کارخانه پلی اکریل گفت: ما امیدواریم با اجرای کامل این پروژه، کارخانهای که به مدت پنج یا شش سال تعطیل بوده به بالاترین بهرهوری برسد و روند تولید پایدار و باکیفیتتری را ارائه دهد. تمامی زیرساختها آماده شدهاند و منتظر آغاز مراحل نصب و بهرهبرداری هستیم.
سعید بخش تاکید کرد: این پروژه با هدف بهینهسازی عملیات تولید و کاهش ضایعات، نهتنها هزینهها را کاهش میدهد، بلکه موجب افزایش بهرهوری و پایداری در عملیات کارخانه خواهد شد.
نظر شما