نوسازی بافت‌های فرسوده باعث ارتقای کیفیت زندگی در این محلات می‌شود

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: قطعاً نوسازی بافت‌های فرسوده باعث توسعه همه‌جانبه در عرصه‌های اقتصادی اجتماعی محیطی و کالبدی به منظور ارتقای کیفیت زندگی در این محلات در پیوند با باقی شهر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سجاد امینی امروز _جمعه یازدهم آبان_ در گنه خبرنگاران اظهار کرد: پروژه‌ها کم و بیش در همه جهات توسط شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی که عضو ستاد بازآفرینی شهری هستند در دست اقدام هستند.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل خدمات زیربنایی سواره راه و پیاده راه، تأسیسات شهری نظیر آب و فاضلاب، برق، گاز، مخابرات، خدمات رو بنایی شامل اماکن عمومی از قبیل فضاهای آموزشی بهداشتی فرهنگی ورزشی و فضای سبز هستند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه تصریح کرد: بودجه پروژه‌ها از منابع اعتباری خود دستگاه‌های اجرایی به صورت سالیانه تعیین می‌شود.

وی افزود: بودجه تخصیص یافته در بخش اعتبارات دولتی توسط برنامه و بودجه کل کشور تأمین می‌شود.

امینی ادامه داد: تاریخ اتمام پروژه‌ها بسته به نوع آن از ۶ ماه تا سه سال پیش‌بینی شده است.

وی افزود: تأمین نشدن اعتبار کافی و مشارکت نکردن مؤثر بخش خصوصی و ساکنین بافت‌های فرسوده، عدم بروز رسانی مطالعات بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهرها، از جمله چالش‌های پیش رو برای اتمام پروژه‌ها است.

معاون مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه ادامه داد: قطعاً نوسازی بافت‌های فرسوده باعث توسعه همه جانبه در عرصه‌های اقتصادی اجتماعی محیطی و کالبدی به منظور ارتقای کیفیت زندگی در این محلات در پیوند با باقی شهر خواهد شد.

وی تشریح کرد: در چارچوب قانون حمایت از احیا بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری و نیز برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری و ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده هیچ محدودیتی ندارد و در چارچوب قانون علاوه بر اعطای تسهیلات بانکی مشوق‌های شهرسازانه نیز بهره‌مند هستند.

امینی خاطرنشان کرد: همچنین طبق برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت کلیه احکام حمایتی و امتیازات قانون جهش تولید مسکن نیز به بافت‌های فرسوده تسری کرده است.

کد خبر 806569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.