به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانرضوی و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، محمد شیخانی اظهار کرد: توانیابان بخشی از جامعه هستند که حضور آنها در شهر نیازمند شرایط خاصی است.
وی بابیان اینکه مدیریت شهری در حد توان تلاش کرده است تا بخشی از این نیازها را در حوزه شهری مدنظر قرار دهد، اظهار کرد: در همین راستا در حوزه حملونقل عمومی به ویژه مترو اقداماتی برای تسهیل تردد و دسترسی توانیابان پیشبینیشده است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری مشهد گفت: به عنوان نمونه در ایستگاههای مترو که توانیابان عزیز بیشتر از آن استفاده میکنند، گیت ورود و مسیر عبور صندلی چرخ دار نصبشده است.
شیخانی افزود: در کنار این موضوع برای تسهیل تردد نابینایان نیز اکنون در ایستگاههای مترو، خطوط ویژه عبور نابینایان ایجاد و در آسانسورها و ۱۶۰ واگن خط یک و دو نیز سیستم صوتی اعلان ایستگاهها فعال است.
وی تصریح کرد: همچنین برای استفاده توانیابان به ویژه افرادی که از صندلی چرخدار استفاده میکنند، در ایستگاهها مترو سیستم هوشمند شارژ من کارت با ارتفاع مناسب نصب و محل استقرار صندلی چرخدار در واگنها پیشبینیشده است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری مشهد ادامه داد: از مجموع ۲۴ ایستگاه خط یک، پیش از این تنها سه ایستگاه مسیر ویژه تردد نابینایان داشت، اما دراین دوره با اختصاص اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال و استفاده از پیمانکاری که متخصص امور توانیابان است، ۲۱ ایستگاه دیگر خط یک نیز مجهز به مسیر ویژه نابینایان میشود.
شیخانی افزود: در مجموع با توجه به سیاست حمایتی مدیریت شهری از حوزه معلولان، در حال حاضر تجهیز ۳۶ ایستگاه خطوط مترو مشهد به هند ریل، مسیر شیبدار و گیت ورود ویژه تردد ویلچر، کفپوشهای برجسته ویژه نابینایان و کلید آسانسورها با خط بریل مدنظر قرار داده شده است.
نظر شما