پیروزی از آن حزب‌الله است

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _پنجشنبه دهم آبان ۱۴۰۳_ را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه‌های آزاد، روزنامه‌ها و مطبوعات در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی به‌شمار می‌آید، بر این اساس خبرگزاری ایمنا، مرور عناوین مطبوعات کشور را به‌صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران در صفحه نخست امروز خود با تیتر «چلّه همدردی و التیام» نوشت: یکم مهرماه گذشته حادثه‌ای در کارگاه‌های استخراج شماره ۸۲ معدن زغال‌سنگ معدن جو رخ داد که سراسر ایران را عزادار کرد. در این حادثه ۵۳ تن از کارگران جان خود را از دست دادند و ۱۳ تن مصدوم شدند.

ساعاتی پس از وقوع حادثه، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم نیویورک بود، دستور ویژه خود را برای رسیدگی به این حادثه و برخورد با عاملان هرگونه قصور و تخلفی صادر کرد؛ فرمانی که وزرای «کشور»، «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «صنعت، معدن و تجارت» و نیز استاندار خراسان جنوبی و رئیس جمعیت هلال احمر را از همان ساعات اولیه مأمور بررسی ابعاد حادثه کرد.

دولتمردان تمام توان خود را به‌کار گرفتند تا از یک‌سو با بررسی دقیق موضوع از سوی دستگاه‌های مختلف، مسیر کمک‌رسانی و رفع مشکلات خانواده‌های داغدار را به‌سرعت پیگیری و از سوی دیگر با انجام بررسی‌های کارشناسی، این حادثه تلخ را به نقطه عطفی در حفظ جان کارگران شریف تبدیل کنند.

تولیت آستان قدس رضوی به نمایندگی از رهبر انقلاب و معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری هم با حضور در منازل درگذشتگان، با داغ دیدگان همدردی و از نزدیک مشکلات و مطالبات آنان را پیگیری کرد. این در حالی بود که پیگیری درمان مجروحان و حمایت‌های روانی از خانواده جان‌باختگان نیز از چشم مسئولان وزارت بهداشت دور نماند و تمامی هزینه‌های درمان و ترخیص از سوی دولت پرداخت شد.

پیروزی از آن حزب‌الله است

روزنامه کیهان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «تروریست‌های تکفیری و اسرائیل دو روی یک سکه» نوشت: روز شنبه، پنجم آبان ماه، دو واحد گشت انتظامی که در پی تماس تلفنی برای ارائه خدمت به شهروندان در منطقه گوهر کوه تفتان سیستان و بلوچستان حاضر شده بودن، در مسیر برگشت به پاسگاه انتظامی، در کمین جنایتکارانِ تروریست قرار گرفتند و ۱۰ نفر از پرسنل وظیفه و کادر انتظامی استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسیدند. چندی بعد گروهک تروریستی «جیش الظلم» در کانال تلگرامی خود مسئولیت این حمله تروریستی را برعهده گرفت.

به نظر می‌رسد اقدامات گروه‌های تروریستی در ایران که به نیابت از اسرائیل انجام می‌شود و حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی را نیز به همراه دارد؛ با هدف پوشش ضعف‌های رژیم در میدان نبرد برنامه‌ریزی شده است، به عبارتی دیگر رژیم صهیونیستی با این اقدام به دنبال گسترش جغرافیای منازعه است تا از این طریق میدان‌های جدیدی برای نبرد خلق کند و موجب تمرکززدایی از جبهه مقاومت و حمایت ایران از این جبهه شود.

تحلیل و راهبردِ اتاق فکر رژیم صهیونیستی بر این اصل استوار است که مسئله درونی (امنیت در ایران) بر مسئله بیرونی (حمایت از جبهه مقاومت) توفیق دارد؛ لذا رژیم با تجهیز، برنامه‌ریزی و حمایت از گروه‌های تروریست که به نیابت از آن، اقدام به عملیات در خاک ایران می‌کنند، قطع حمایت یا کاهش حمایت جبهه مقاومت از جانب ایران را دنبال می‌کند؛ و این در حالی است که این تحلیل و راهبرد از بنیان اشتباه است. به بیانی مشروح‌تر ایران و جبهه مقاومت هم‌سرنوشت بوده و هر دو یک تن به حساب می‌آیند. از سوی دگر، امنیت درونی هم‌عرض امنیت بیرونی و وابسته به آن است و نمی‌توان مسئله امنیت و تأمین آن را وابسته به حدود و ثغور ملی-میهنی دانست و بهترین مصداق برای قوام، تاکید و تشریح ادعای نگارنده، ظهور داعش در منطقه است که امنیت کشورهای منطقه را دچار مخاطره کرده و تأمین امنیت داخلی را به برقراری امنیت خارج از مرزها گِرِه زد.

پیروزی از آن حزب‌الله است

روزنامه جوان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «گزارشی پرفایده از تسخیر لانه‌جاسوسی» نوشت: به گزارش جوان، آئین رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» روز گذشته در مؤسسه انقلاب اسلامی برگزار شد. حجت‌الاسلام احمد خزاعی رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی و ناشر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» در ابتدای این برنامه، درباره مراحل تولید و نشر کتاب گفت: پس از تسخیر لانه جاسوسی، مجموعه اسناد کشف شده توسط دانشجویان پیرو خط امام به تدریج در قالب مجموعه کتاب منتشر شد. تعداد این کتاب به حدود ۷۸ جلد رسیده بود و البته نایاب هم شده بود و تهیه آن برای علاقه‌مندان سخت بود. در نهایت در سال ۱۳۸۶ مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی این کتاب‌ها را در هشت جلد منتشر کرد. از سوی دیگر سه جلد هم از اسناد جدیدی که به دست آمده بود به این آثار اضافه شد.

وی افزود: رهبر انقلاب در دیداری که در سال ۱۴۰۱ با جمعی از پرستاران داشتند، این گلایه را مطرح کردند که هنوز ابعاد مهم واقعه تسخیر لانه جاسوسی و اسناد آن برای مردم و به ویژه نسل جوان روشن نشده است. این انگیزه مهمی شد تا مؤسسه به دنبال تدوین یک اثر پژوهشی جامع در این زمینه باشد. کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» حاصل حدود دو سال تلاش آقای محبوبی و بازخوانی حدود ۱۰ هزار سند است. ایشان با تسلطی که بر زبان انگلیسی داشتند، منابع دسته اول و خاطراتی را که به زبان انگلیسی منتشر شده بود نیز با دقت خوانده و تجزیه و تحلیل و فرآوری کردند.

پیروزی از آن حزب‌الله است

روزنامه وطن امروز در صفحه نخست امروز خود تیتر «پیروزی از آن حزب‌الله است» را برگزید و نوشت: دبیرکل منتخب و مجاهد کهنه‌کار حزب‌الله دیروز در نخستین سخنرانی خود در قامت رهبر جدید مقاومت اسلامی لبنان بر ادامه جهاد در جنگ جهانی علیه مقاومت و تداوم حمایت از غزه تاکید کرد. شیخ نعیم قاسم که یک روز جلوتر توسط شورای رهبری این جنبش به عنوان پرچمدار جدید مقاومت اسلامی لبنان و ادامه‌دهنده راه شهید سیدحسن نصرالله انتخاب شده بود، در همان ابتدای سخنانش بر این موضوع صحه گذاشت. وی بر ادامه راه شهید سیدحسن نصرالله تاکید کرد و ضمن تسلیت شهادت سیدهاشم صفی‌الدین، همراه و هم‌رزم دیرین دبیرکل شهید با تمجید از شخصیت او گفت: «درست است سیدصفی‌الدین را از دست دادیم اما مبارزه و مقاومت ادامه دارد و او پیروز شد. رهبر شهید ما آقای سیدهاشم صفی‌الدین یکی از برجسته‌ترین افرادی بود که سید شهید ما سیدحسن نصرالله به او تکیه می‌کرد».

وی سپس با تسلیت شهادت یحیی سنوار، رهبر حماس و فرمانده نظامی مقاومت در نوار غزه گفت: «شهید یحیی سنوار نماد قهرمانی برای فلسطین و آزادگان جهان بود و خواهد بود». آنگاه دبیرکل جدید حزب‌الله، به میراث ۲ دبیرکل شهید پیشین برای حفظ مقاومت اشاره کرد. وی موضوع «امانتی را که از شهید سیدعباس موسوی در دست ما است» مطرح کرد و بر اجرای راهبردها و سیاست‌های سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید تاکید کرد و خطاب به اسطوره شهید مقاومت گفت: «شما پرچمدار مقاومت و پیروزی و عاشق مقاومت و منبع امید و منادی پیروزی و عاشق دلباختگان بودی و همیشه عزیز خواهی بود». وی تاکید کرد: «برنامه کاری من ادامه برنامه‌ها و دستورالعمل‌های جناب نصرالله در همه زمینه‌هاست. ما بر اساس مقتضیات با تحولات برخورد و مواضع خود را در قبال آنها اعلام خواهیم کرد. شیخ نعیم قاسم با یادآوری سخنان شهید نصرالله درباره شهید موسوی گفت: «کسانی که دبیرکل ما را به شهادت رساندند، می‌خواستند روحیه مقاومت را در هم بشکنند و اراده جهاد را از بین ببرند اما خون او همچنان در رگ‌های ما می‌جوشد و غرور و بزرگی ما را افزایش می‌دهد.» او حتی بر تداوم راهبردها و تاکتیک‌های جنگی خاص شهید نصرالله تاکید ورزید.

پیروزی از آن حزب‌الله است

روزنامه شرق در صفحه نخست امروز خود تیتر «دولت در قاب ملی» را برگزید و نوشت: دیروز برای دولت وفاق ملی یک روز تاریخی بود. این دولت با انتخاب متخصصان فارغ از قوم گرایی و ایجاد فرصت برابر برای همه ایرانیان به دور از مباحث قومی و مذهبی توانست یک گام بزرگ در راستای تقویت وفاق ملی بردارد؛ زیرا دو گزینه بلوچ و کرد از هم وطنان اهل تسنن وارد دولت شدند. از سوی دیگر، معاونت امور توسعه روستایی دولت توانست حکم استعفایش را از بهارستان بگیرد و در نمایی دیگر یک استاندار بلوچ برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان منصوب شد. رئیس جمهور دیروز در هیئت دولت بعد از صدور حکم استاندار بلوچ گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست. رئیس جمهور با اشاره به سخنان خود در دوران تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری مبنی بر اینکه باور و اعتقاد ما یکی بودن و پرهیز از برتری قومی بر دیگری است، گفت: همان‌طور که خداوند متعال در قرآن مجید می‌فرماید هیچ‌کسی بر دیگری برتری ندارد، مگر با تقوا و این شعار سرلوحه کار ما ست. پزشکیان با بیان اینکه یکپارچگی و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست. ما با در کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم، تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند. مهاجرانی، سخنگوی دولت، نیز پیوستن عبدالحسین حسین زاده، نماینده سابق اهل سنت نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، به جمع دولت چهاردهم را تبریک گفت و افزود: این هم یک خبر خوش دیگر به دوست داران رئیس جمهور. امیدوارم با همین انتخاب‌های به ظاهر کوچک، دستاوردهای بزرگی در دولت چهاردهم رقم بخورد.

پیروزی از آن حزب‌الله است

روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود با تیتر «پابند بر آزادی آی‌فون» نوشت: روز گذشته وزیر ارتباطات از مصوبه هیئت دولت مبنی بر آزادسازی واردات و رجیستری گوشی‌های آی‌فون خبر داد. چند ساعت بعد و در حالی که کارشناسان و مردم چشم‌انتظار تعیین تعرفه متعادل برای واردات آی‌فون بودند، تعیین سود بازرگانی ۹۶ درصدی از سوی هیأت وزیران در این رابطه خبرساز شد و کام بسیاری را تلخ کرد. این در حالی است که فعالان بازار موبایل، حقوق گمرکی ۲۰ تا ۲۵ درصد را برای گوشی‌های آی‌فون مناسب می‏‏‌دانند و به اعتقاد آنها تعیین نرخی بالاتر از این میزان به‌منزله پابندی محکم بر آزادسازی واردات آی‌فون است. هرچند لغو ممنوعیت و محدودیت در تجارت می‌تواند امیدبخش باشد، اما چنین تعرفه سنگینی به معنی آن است که سیاست‌گذار با فشاری کمتر می‌خواهد در بر همان پاشنه بچرخد. حالا فعالان بازار معتقدند که خرید آی‌فون‌های قاچاق و بدون رجیستری برای مردم به‌صرفه‌تر تمام می‌شود، مخصوصاً اینکه در این سه سال خریداران راه‌های دور زدن رجیستری را هم یاد گرفته‌اند.

پیروزی از آن حزب‌الله است

کد خبر 806195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.