علی منتظری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نرمافزار ERP (چارچوب) با هدف یکپارچهسازی بخشهای مختلف شرکتها، از جمله انبارداری، تولید، خرید و فروش، طراحی شده است.
وی افزود: این نرمافزار از طریق خودکارسازی بخشی از فرایندها و کاهش مغایرتها به بهینهسازی مصرف زمان و انرژی نیروی انسانی کمک میکند، همچنین نرمافزار قابلیت گزارشگیری کامل برای مدیران دارد و امکان ساخت داشبوردهای مدیریتی را فراهم میکند تا مدیران با استفاده از دادههای ثبتشده بتوانند تصمیمات دقیقتری اتخاذ کنند.
کارشناس نرمافزار گفت: در طراحی این نرمافزار از هوش مصنوعی استفاده نشده است و بیشتر بر پایه زبانهای برنامهنویسی همچون پایتون و جاوا اسکریپت توسعه یافته است.
منتظری اضافه کرد: زبان جاوا اسکریپت برای برنامهنویسی کلاینتنرمافزار که تحت وب کار میکند بهکار رفته و برای تولید گزارشها و نمودارهای دقیق از زبانهای مختلف برنامهنویسی استفاده شده است، بهطوری که کاربران بتوانند بهآسانی به گزارشها و نمودارهای دقیق دسترسی پیدا کنند.
کارشناس نرمافزار گفت: نرمافزارهای مشابه خارجی نیز وجود دارند، با این حال یکی از مزایای مهم نرمافزار چارچوب، قابلیت سفارشیسازی آسان آن نسبت به نرمافزارهای خارجی است.
منتظری تأکید کرد: سازمانها میتوانند ویژگیهای خود که در نسخههای پیشفرض نرمافزار وجود ندارد را بهراحتی به این نرمافزار اضافه کنند.
وی ادامه داد: چارچوب با قابلیتهای ذکرشده میتواند به عنوان ابزاری مؤثر برای یکپارچهسازی فرایندها و مدیریت بهتر دادهها در سازمانها و شرکتها نقش مؤثری ایفا کند و چشمانداز روشنی برای توسعه داخلی و بینالمللی داشته باشد.
نظر شما