به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، حبیباله آسوده صبح امروز _چهارشنبه نهم آبان_ در آئین نکوداشت مؤسسات خیریه و تشکلهای مردمی چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: هدف از این برنامه قدردانی و تشکر از اقدامات خیرین و تشکلهای مردمی است، چرا که اگر این گروهها نبودند، وظیفه حاکمیت در خدمترسانی به نیازمندان سنگین بود.
وی افزود: با توجه به سیاستگذاریها و رویکرد راهبری در کمیته امداد شش محور در اولویت اقدامات این نهاد و تمام مؤسسات خیریه و تشکلهای مردمنهاد قرار دارد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه نباید بگذاریم هیچ کودک و دانشآموزی به دلیل فقر از تحصیل و آموزش باز بماند، گفت: کمک مادی و گفتمانی در امر ازدواج، تأمین مسکن و سرپناه برای نیازمندان، درمان و سلامت و استفاده از ظرفیت پزشکان و متخصصان این حوزه در امور خیریه، جلوگیری از وقوع آسیبهای اجتماعی همچون طلاق و توانمندسازی و ایجاد اشتغال از مهمترین اهداف کمیته امداد و مؤسسات خیریه و تشکلهای مردمی است.
آسوده اضافه کرد: توزیع بستههای معیشتی پسندیده است اما باید دستگاههای حمایتی و تشکلهای مردمنهاد از این موضوع عبور و به سمت ایجاد درآمد پایدار حرکت کنند.
وی عنوان کرد: در شش ماهه نخست سالجاری، پنج هزار سری جهیزیه در بین خانوادههای نیازمند کشور توزیع شده است و پیشبینی میشود همین میزان نیز تا پایان سال توزیع شود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: هماکنون هشت هزار مرکز نیکوکاری در کشور فعالیت میکنند و در شش ماهه نخست سالجاری ۱۰ همت کمک مردمی جمعآوری و در میان نیازمندان توزیع کردند و کمیته امداد در این فرآیند نظارت میکند.
آسوده افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون چهار همت از طریق صدقه، طرح اکرام و زکات به کمیته امداد کمک شده است که از این مجموع ۸۵ درصد به صورت مستقیم توسط مردم از طریق طرح اکرام به نیازمندان کمک شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار حامی در کشور از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین زیر ۲۰ سال حمایت میکنند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: هماکنون ۵۰ هزار دانشجو و ۸۳۰ هزار دانشآموز تحت حمایت این نهاد هستند.
نظر شما