مدیر جهادی باید عامل به عمل باشد

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: یک مدیر باید کار جهادی انجام دهد و کار جهادی این است که باید اقدامی شود که شایستگی انجام آن را داشته باشید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمال حیدری در کارگاه آموزشی «نبض فرهنگ، خوانشی نو پیرامون زندگی فرهنگی شهر» که با حضور مدیران ارشد و رؤسای ادارات سازمان فرهنگی با موضوع تفکر نقادانه در مدیران در خانه خلاقیت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری اصفهان برگزار شد، با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم جهاد تبیین در جامعه و لزوم تبادل و بررسی تجارب مدیریتی مدیران اظهار کرد: یک مدیر باید کار جهادی انجام دهد و کار جهادی این است که باید اقدامی شود که شایستگی انجام آن را داشته باشید.

مدیر جهادی باید عامل به عمل باشد

رفتار درست، استمرار و پیگیری از مولفه‌هایی است که مدیران باید در مجموعه خود اجرا کنند

سیدمجید طباطبایی، مدرس سیستم‌های مدیریت منابع انسانی و استانداردهای تعالی سازمانی نیز در این کارگاه آموزشی با معرفی کتاب «مدیر عالی» اثر جیم کلینتون و جیم هارتر، ترجمه حمیدرضا رنجبری اظهار کرد: درصدد هستیم مدیران شهری با مطالعه این کتاب با ملزومات یک مدیر عالی آشنا شوند و هر جلسه برداشت‌های خود را از این کتاب در فرمی وارد کنند.

وی با بیان اینکه بالاترین تعهد برای یک مدیر این است که در کاری که تخصص ندارد، ورود نکند، افزود: مدیران همه نهادها و سازمان‌ها باید با مطالعه وارد کار شوند و به صرف اینکه مدیر هستند از مطالعه غافل نشوند، همچنین اگر مدیری احساس کند که به مطالعه نیاز ندارد باید فاتحه خود را بخواند.

مدرس سیستم‌های مدیریت منابع انسانی و استانداردهای تعالی سازمانی تصریح کرد: قانون کاپ که شامل رفتار درست، استمرار و پیگیری بوده، از مولفه‌هایی است که مدیران باید در مجموعه خود اجرا کنند.

طباطبایی با بیان اینکه سخن از ناامیدی یکی از موضوعاتی است که موجب می‌شود مردم جامعه به سمت ناامیدی گرایش پیدا کنند، بنابراین مدیران نباید از ناامیدی در هیچ زمینه‌ای سخن بگویند، تاکید کرد: مدیران باید تفکر انتقادی، سیستماتیک و استراتژیک داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه از آدم‌های متأثر بپرهیزید، آن‌هایی که از هر سیستمی خارج می‌شوند و می‌گویند، اجازه ندادند کاری را که مایل بودم انجام دهم و همیشه از ناامیدی و رخوت سخن می‌گویند، خاطرنشان کرد: گاهی انسان‌های معمولی در سازمان‌های موفق به انسان‌های خلاق تبدیل می‌شوند و یکی از دلایل موفقیت آن‌ها این است که بین ذهن و اقدامی که انجام می‌دهند، رابطه برقرار می‌کنند.

مدرس سیستم‌های مدیریت منابع انسانی و استانداردهای تعالی سازمانی بیان کرد: جهان سوم لبریز از انسان‌هایی است که در حد داشته‌ها و قابلیت‌هایشان عمل نمی‌کنند.

طباطبایی با اشاره به موضوع تغییر فرهنگ گفت: فرهنگ یک‌شبه تغییر نمی‌کند و این موضوع همواره با محیط پیرامونی انجام می‌شود و برای آن باید خون دل‌ها خورد.

وی با بیان اینکه دقت، مرحله نخست فرمول موفقیت است و سرعت و هوش همراه با دقت شاکله یک انسان چابک را تشکیل می‌دهد، گفت: انعطاف‌پذیری یکی از ویژگی‌های مهم انسان‌های چابک است که مدیران باید به این ویژگی مزین باشند.

مدرس سیستم‌های مدیریت منابع انسانی و استانداردهای تعالی سازمانی خاطرنشان کرد: مدیران موفق تاب‌آوری بالایی دارند و در برخورد با موانع به‌طور صحیح عمل می‌کنند، زیرا جامعه‌ای که دروغ در آن رخنه کند به اضمحلال کشیده خواهد شد.

به گزارش ایمنا، در پایان این کارگاه مقرر شد مدیران حاضر در کارگاه، کتاب «مدیر عالی» را مطالعه کنند و تجربه‌های خود را در کارگاه آینده در اختیار دیگران قرار دهند.

کد خبر 805634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.